MED298D9ADEB5D64E7CA201770735E08CC1

Heimdalls väg 4

Ranviksterrassen

Vakna upp varje morgon till en fantastisk utsikt på Ranviksterassen!

Här bor du på ett av Båstads bästa utsiktslägen i en gedigen och renoverad villa med öppna ytor och gott om sovrum för familj och vänner. Nära till Båstad by, men ändå på naturskönt och stillsamt läge med utsikt över bukten och havet. Ett kvalitetsboende nära Båstad med med vidunderlig utsikt över Laholmsbukten och Hallandsåsen.

 • Pris
  7 100 000 kr
 • Boyta
  146 m2
 • Biarea
  49 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  627 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05082

Villa med utsikt!

Väldisponerad och renoverad villa för den stora familjen med krav på kvalitet, läge och utsikt. Entréplan: Hall med kapprum, gästwc, stort och genomgående sällskapsrum med vackert burspråk och öppen planlösning mot de rymliga arbetsköket. Utgångar finns till två balkonger mot den fina utsikten. I köket finns kyl och frys i helskåp, integrerad diskmaskin, spis, spisfläkt samt inbyggd micro och ugn. Souterrängplan: Tre sovrum varav ett större med burspråk och utgång till trädgården. På detta plan finns två badrum - ett med generös duschplats, wc och dekorativ belysning samt ett stor bad/ relax med bubbelbadkar, dusch samt utgång till trädgården. Bra förvaring och förråd både med klädkammare, garderober och praktisk matkällare. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Fiber finns.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Taxerad boarea är 134 + 57 kvm. Uppgiven yta är säljarens utifrån tidigare uppgifter.

Beskrivning uteplats

3 balkonger mot utsiktenen varav 2 är inbyggda.

Övriga byggnader

Trädgårdsförråd finns

Övrig information om byggnaden

Taxerad boarea är 134 + 57 kvm. Uppgiven yta är säljarens utifrån tidigare uppgifter.

Övrig information

Taxerad boarea är 134 + 57 kvm. Uppgiven yta är säljarens utifrån tidigare uppgifter.

Bilplats

Finns garage med plats för en bil och det finns även en biluppställningsplats.

Beskrivning uteplats

3 balkonger mot utsiktenen varav 2 är inbyggda.

Övrig information om tomten

Trevlig lättskött, anlagd sluttningstomt. På den stensatta entrésidan finns fint växthus/ uterum. på trädgårdssidan erbjuds det vacker utsikt över hav och ås samt en väl tilltagen stensatt altan. För gräsytan finns en robotgräsklippare som ingår.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggår

1984

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Målad betong

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:8 ändamål: Vägar Avtalsservitut Ledning Mm Nyttjanderätt Jordkabel Mm Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 11-IM5-73/9868.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Pantbrev

3 990 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 490 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

4 800 kr

Uppvärmning

14 500 kr

Elförbrukning

9 500 kWh/år

VA

5 900 kr

Total driftskostnad

26 400 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även kostnader för hushålls el.
Om området
Generellt

Högt beläget villaområde med härlig vy över Laholmsbukten och Hallandsåsen. Närhet till vacker natur och gångavstånd till Båstad centrum som har all tänkbar service, bad och nöjen. Vackra Bjärehalvön är en självklar destination för många golfare och den välkända tennisen präglar Båstad trakten.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till Ängelholm Helsingborg Airport tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Ca 1 km till centrala Båstad som erbjuder all service som behövs, så som butiker, förskola, skola, fritidsaktiviteter och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Dokument
Karta
Heimdalls väg 4
Ranviksterrassen

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg