MEDC9911521CC8744AE99D4B62644DD08D6

Havsbadsvägen 12B lgh 10

Malen

Charmigt och mysigt fritidsboende på Malen!

Ett stenkast från strand, strandpromenad, hav och Malenbadet ligger denna supercharmiga lägenhet med allt man behöver för att njuta av sommarlivet i Båstad. Uteplatsen som tillhör har underbart solläge och här är det enkelt att koppla av. Välplanerade och effektiva ytor med kök och sällskapsdel samt separat dusch och toalett på första plan, och speciellt för denna lägenhet är det extra sovloftet på ca 25kvm som erbjuder minst fyra sängplatser. Kan med fördel hyras ut och generera intäkter! Ombonat och harmoniskt med den rätta känslan - varmt välkomna!

 • Pris
  2 575 000 kr
 • Boyta
  19,5 m2
 • Månadsavgift
  3 241 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO03973
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Havsbadsvägen leder dig ner mot strand och hav i Malens vackra och karaktäristiska omgivning. Här ligger Brf Strand i Båstad i vackra byggnader och bara några minuters promenad från Malenbadet, strandpromenaden, restauranger och salta dopp i havet. Lägenheten ligger i gårdshuset där man låtit fräscha upp och effektivisera ytorna som skapat det charmiga och optimala fritidsboende som det är idag. Uteplatsen som tillhör lägenheten är riktigt härlig med bra solläge på rymliga ytor. Bostaden är väl omhändertagen och smakfullt inredd med mindre sällskapsdel med bäddsoffa i kombination med köket och köksö som lämpligt används som matplats. Här finns separat kaklat duschrum samt toalett med handfat. Ett stort plus är sovloftet på ca 25kvm där det finns utrymme till minst fyra sängplatser samt fönster på båda gavlarna. Här har man även effektiviserat ytorna och byggt in förvaring längs med långsidan. Från lägenheten nås strandpromenaden som vackert tar dig längs med kustremsan till hamnområdet med flera restauranger, nöjen, tennis och padel. Precis intill lägenheten ligger det populära Malenbadet med både badaktiviteter för barn samt en 50m bassäng för sim entusiasten. I området intill badet och stranden finns Malenskogen med flera löparslingor och utegym. Fritidsboende boende som med fördel kan hyras ut och generera goda intäkter. Komplett konto för uthyrning finns på booking.com och följer med nya ägaren. Lägenheten säljs fullt möblerad och helt inflyttningsklar! Perfekt fritidsboende för dig som vill lyxa till det och bo nära allt vackert som Båstad och Bjäre har att erbjuda!

Kök

Kök med ljusa köksluckor, utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. I kök och sällskapsrum ligger trägolv.

Duschrum och toalett

Separat kaklat duschutrymme med elektrisk handukstork. Toalett med handfat, underskåp, spegelskåp, wc och klinker på golv.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Avsett för pensionatverksamhet, du får inte skriva dig på adressen. Taket på gårdshuset ska läggas om senare i år. Överlåtelseavgift betalas av säljaren. Pantsättningsavgift betalas av köparen.

Beskrivning bilplats

Stor parkering finns på andra sidan Havsbadsvägen.

Lägenhetsnummer

10

Lägenhetsnummer register

0010

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1-plans med sovloft

Byggår

1910

Fönster

Isolerglas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

28 mars 2015

Energiklass

D

Förening - Brf Strand i Båstad
Generell information

Förening med inriktning mot pensionatsverksamhet. Wifi ingår i månadsavgiften.

Antal lägenheter

10

Andel i förening

100%

Månadsavgift

3 241 kr/mån

Inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

3 120 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

3 120 kr

Bostaden används som fritidsboende och för uthyrning. Kostnad för el är schablon och tillkommer utöver månadsavgiften varje månad.
Om området
Generellt

Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog. Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Närservice

I centrala Båstad finns all service som behövs så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Havsbadsvägen 12B lgh 10
Malen

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg