MED352BC03F37B3438E9347C93BB6338C3F

Hannelundsvägen 1

Skedala

Naturskönt läge nära Halmstad

Lugnt och naturskönt finner vi denna familjevänliga nybyggda villa! På några minuter nås Halmstad med all service och kommunikationer som behövs för en bekväm tillvaro. I Skedala bor du ostört med hästhagar och skog nära, samtidigt njuter du av fräscha moderna ytor i tidlösa toner i villan som stod klar så sent som 2020. Här finns plats för hela familjen med totalt sex sovrum, två badrum och två allrum. Kök i öppen planlösning vid matplats och altandörrar till trädgården. Härlig trädgård med möjlighet att själv anlägga och designa enligt egna önskemål. En villa med plats att växa i, trivas och njuta av länge. Välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

 • Pris
  4 750 000 kr
 • Boyta
  177 m2
 • Antal rum
  8
 • Tomtarea
  1 276 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO06082
 • Tillträde
  Enligt ök. Snabbt tillträde möjligt.

Kommande visning

Föranmälan krävs. Kontakta Anna för att boka tid, eller för att boka privat visning.

Optimal familjevilla

Välkommen till Hannelundsvägen 1 och denna optimala familjevilla på stor härlig hörntomt! Villa på hela 177 kvm som erbjuder ytor som passar alla i familjen. Stilfullt trähus med liggande vit panel, vi stiger in genom entrén och kommer in i öppen hall med garderob och klinkergolv. Trevligt öppet kök hittar vi till vänster från hallen, här finns köksö med plats för barstolar, vita luckor och rostfria vitvaror. Här är utgång till trädgården och intill finns groventré med tvättavdelning. Bredvid köksön är perfekt plats för matbord, och i vinkel med öppna ytor nås det stora allrummet med ljusinsläpp åt tre håll och dörr till trädgården. Höger om hallen finns två sovrum, klädkammare samt stilfullt helkaklat badrum med dusch. Ytterligare sovrum hittas även vid hallen, och under trappan praktiskt förrådsutrymme. På hela planet finns golvvärme, trägolv och väggarna är vita och släta. Trätrappa leder till ovanplan som även det erbjuder trevliga ytor med ljus från takfönster och spotlight samt synliga bjälkar i taket. Alla ytor är väl tilltagna med plats för soffa och TV i den möblerbara hallen ovan trappan. Härifrån nås de tre sovrummen, ett av rummen är något större med intilliggande klädkammare. Här finns även stort badrum med riktigt lyxig känsla. Infälld belysning, ljus kakel och klinker, handfat med dubbla blandare och badkar med snygg väggnisch. Även på ovanplanet är väggarna vita och släta och här ligger trägolv. Närheten till Halmstad är en stor fördel med alla bekvämligheter som behövs. Samtidigt bor du nära natur, öppna fält, parker och endast en kort biltur till centrum, shopping, stormarknader, skolor och aktiviteter. Från Skedala går bussar till och från Halmstad och i Halmstad finns både tågstation och flygplats. Genomgående tidlös och läcker villa som nu är redo för nya ägare att ta över och skapa ett hem att bo, växa och trivas länge i. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Kök

Vedum kök med vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva och kakel ovan diskbänk. Dubbelvask, och gott om förvaring i både lådor och skåp, även i köksö. Rostfria vitvaror från Bosch, induktionshäll, ugn, fläkt, micro, diskmaskin, kyl och frys.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Bänkskiva med arbetsytor, skåpsförvaring och vask. Klinkergolv. Här står frånluftsvärmepannan, Nibe F730.

Badrum entréplan

Helkaklat badrum med dusch, handfat i kommod, WC, handukstork och fönster.

Badrum ovanplan

Riktigt stilfullt badrum med ljus kakel och klinker. Badkar, handfat med dubbla blandare, WC och handdukstork.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Husleverantör Movehome, ovanvåning har inretts av ägare.

Beskrivning uteplats

Uteplats med stensingel, nås via utgång från kök och allrum, perfekt plats att bygga till exempel trädäck.

Beskrivning uteplats

Uteplats med stensingel, nås via utgång från kök och allrum, perfekt plats att bygga till exempel trädäck.

Övrig information om tomten

Trädgårdstomt med häck och gräsmatta.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2020

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Liggande träpanel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme + radiatorer ovanvåning

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Halmstad Skedala GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Halmstad Skedala GA:3 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1956-08-09)

Pantbrev

4 000 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

13 november 2023

Energiklass

B

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 503 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

5,0

Renhållning

4 589 kr

El

32 845 kr/år

VA

4 567 kr

Total driftskostnad

42 001 kr

I posten för el ingår även uppvärmning. Permanentboende för fem personer. Fiber finns i området. Fastigheten är fri från fastighetsskatt första 15 åren från byggåret.
Om området
Generellt

Skedala är en liten naturskön och lugn ort öster om Halmstad. Halmstad centrum nås på ca 8 km via väg 25 och åt öster på samma väg nås sedan bland annat Ljungby. Service, nöjen, goda kommunikationer och mycket mer finns i Halmstad. Närmsta förskola finns några minuter bort med bil i brogårdsområdet. Närmsta grundskola ligger i Vallås eller i Snöstorp.

Dokument
Karta
Hannelundsvägen 1
Skedala

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg