MED79F24F1E307241C4A81DA9E7D63F870A

Hamngatan 22F

Centrala Båstad

Brf Falken i hjärtat av Båstad

Mitt i Båstad mellan torget och Hotell Skansen ligger Villa Falken, en bostadsrättsförening med sju unika lägenheter som borgar för en privat och exklusiv miljö i hjärtat av byn. Här bor du bekvämt på ett av Båstads absolut bästa läge såväl sommar som året runt med god service och restauranger runt knuten. Alla lägenheter är unika och utformade för att på bästa sätt tillgodose de behov vi har idag med väl genomtänkta planlösningar och materialval i en unik omgivning. Lägenheterna färdigställdes i juli och det är nu endast ett fåtal lägenheter kvar. Välkommen till Brf Falken mitt i Båstad!

 • Pris
  8 850 000 kr
 • Boyta
  104 m2
 • Månadsavgift
  4 187 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK03521
 • Tillträde
  1 Juli 2020 00:00

Digital broschyr med planlösningar

https://issuu.com/nkfast/docs/villa-falken-a4-broschyr

Lägenheten

Denna praktfulla lägenhet i Villa Falken erbjuder generösa och väldisponerade ytor med gott om plats för sociala umgängen med närhet till allt man behöver. Med vy över Båstads finaste delar med Agardhsgatan och Hamngatans vackra bebyggelse direkt utanför är detta en lägenhet som passar den som söker en lättskött och rymlig bostad med optimal tillgänglighet mitt i Båstad. Genom entrén på första våningen når man en stor och praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen som ligger för sig själv tar man trappan upp till lägenheten som med sina ytor mot havet är ljus och helt rätt placerad med fönsterutsikt mot både Hamngatan, Agardhsgatan och Lindallén. Från den charmige punchveranda med lägenhetens bästa utsikt når du trädgården med delvis söderläge direkt. Detta är en lägenhet för dig som ställer krav på social planlösning med generösa ytor och sommarkänsla mitt i Båstad!

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Brf har 7 p-platser. 1 p-plats tillhör vardera lgh och kostar 500kr/mån utöver månadsavgiften. Separat lägenhetsförråd i källare.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

1

Lägenhetsnummer register

0901

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2020

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

3-glas

Våning

2

Entré på souterrängplan med invändig trappa upp till lägenheten.
Hiss

Nej

Energideklaration genomförd

NotNeeded

Förening - Brf Falken i Båstad
Generell information

Exklusiv förening mitt i Båstad med endast sju lägenheter och låg belåningsgrad.

Antal lägenheter

7

Andel i förening

17,5%

Månadsavgift

4 187 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

TV och bredband

Fiber via Bjäre kraft fibernät. TV-basutbud ingår.

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Varje lägenhet har egen parkering mot avgift om 500 kr/mån.

Driftkostnader
VA

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Hamngatan 22F
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

Kontakta mig
djavad.jpg