MED419B4E54D2364B1DBFDF9139782D0481

Hakonhus park 6

Båstad

Exklusiv 1-rums lägenhet i centrala Båstad!

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga 1-rums lägenhet med magiska vyer över Båstad. Lägenheten passar perfekt till dig som söker något mindre, alternativt en övernattningsbostad. Detta är en mycket modern liten lägenhet med hög finish på Båstads bästa läge. Nära till centrum, tennis och havet! För mer info kontakta Djavad Kristensen.

 • Pris
  2 695 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  2 122 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN05151

Välkommen till denna unika lägenhet på Kungsberget som med sina 30 m² erbjuder den perfekta semesterlägenheten eller bostaden för den som söker något mindre. Med närhet till såväl centrum och havet är detta det optimala läget för dig som söker ett flexibelt och bekymmersfritt boende på attraktivt läge i centrala Båstad. På Kungsberget i Båstad, på Hakons park finns 16 fantastiska lägenheter med underbar utsikt mot väster över Båstad och havet där Bjärehalvöns gröna silhuett och Mariakyrkan ligger i blickfånget. I föreningen finns gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Bättre än såhär blir det inte!

Kök

Modernt kök från Ballingslöv med i ljusgrå ton med puch-funktion. Kyl, frys och diskmaskin är integrerat med köksluckorna och samtliga vitvaror inkl. spis och ugn är från Siemens.

Badrum

Stort helkaklat badrum med antracitgrå klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, tvättställ med överskåp, handdukstork och tvätt & tork kombimaskin.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Till varje lägenhet finns även ett förråd. Föreningen har gemensamt poolområde med bastu och dusch. Gästrum finns att hyra för medlemmarnas förfogande.

Beskrivning bilplats

Parkering finns till lägenheten.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

C001

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Färdigställdes Juli 2019

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

Isolerglas

Våning

0

Lägenheten ligger i sutterrängplan.
Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk med frånluftsåtervinning

Uppvärmning

Bergvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Kungsberget 1 Båstad
Generell information

Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

3,2%

Månadsavgift

2 122 kr/mån

Inkl Värme, vatten, renhållning. Tillägg för TV 119 kr/mån samt p-plats 350 kr/mån
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.

Renoveringar

Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Tillkommer kostnad för egen elförbrukning.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Hakonhus park 6
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg