MED6AC9513D8A2A4B1981BEE55EFBBBFF09

Hakonhus park 6

Båstad

Exklusiv lägenhet i centrala Båstad!

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med terrass runt hela lägenheten samt magiska vyer över Båstad. Lägenheten är välplanerad med tre sovrum och härliga sällskapsytor med kombinerat kök och allrum. En perfekt lägenhet för dig som söker en tillgänglig och flexibel bostad med hög finish på Båstads bästa läge! Lägenheten är en av de mest privata i föreningen och granne med grönska och vyer.

 • Pris
  7 350 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 139 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05276
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Många gånger sägs det att det är detaljerna som gör det och inte minst i detta projekt. Vackra beslag, brytare och blandare samt i övrigt exklusiva materialval gör denna lägenhet till något alldeles speciellt. Utöver detta har varje enhet smarta förvaringslösningar samt kök som känns integrerade i väggen. Allt för att skapa en modern känsla med en internationell touch. Lägenheten är välplanerad som på 80 kvm inkluderar tre sovrum, två välutrustade badrum varav ett är inrett med Carrera marmor och det andra med grått klinker samt vitt kakel. Matplats och vardagsrum är en öppen sällskapsyta från köket som på ett stilsäkert sätt är integrerat i väggen. Dessutom en stor balkong i västerläge med utgång från alla rum i lägenheten. Föreningen har en gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf förmedlar en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte.

Lägenheten

Välkommen in till denna fantastiska lägenhet i Brf Kungsberget! Genom entrén möts man av ljuset som leds in genom lägenhetens stora fönsterpartier i väster. I hallen ligger snygg Carrera marmor på golvet och här finns plats för att inreda din helt egna hall precis som du vill ha den. De integrerade garderoberna som löper längs med väggen till höger övergår i det snygga mörkgråa köket som tillsammans med sällskapsrummet, de stora fönsterpartierna, balkongen i två väderstreck utgör bostadens hjärta med magiska utsikt mot väster över Båstad och åsen på andra sidan. Lägenheten har tre sovrum, två ligger i den bakre delen av lägenheten till vänster om entrén och hallen och ett ligger i anslutning till sällskapsrummet. Vidare har lägenheten två ordentliga badrum med dusch, toalett, tvättställ där det ena är inrett med Carrera marmor och det andra med grått klinker och vitt kakel. I det stora badrummet med Carrera marmor finns även tvätt & tork.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Till lägenheten finns ett lägenhetsförråd i souterrängplan. I föreningen finns gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Vidare tillhandahåller föreningen ett gästrum och gemensamma förråd samt cykelförråd. P-plats hyrs separat för 350 kr/månad.

Beskrivning bilplats

Till lägenheten hör en parkeringsplats mot avgift om 350 kr/månad.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

C201

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Slutfördes sommaren 2019.

Areakälla

föreningens information

Fönster

Isolerglas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Bergvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Förening - Brf Kungsberget 1 Båstad
Generell information

Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

6,2%

Månadsavgift

4 139 kr/mån

Inkl Värme, vatten, renhållning. Tillägg för TV 119 kr/mån samt p-plats 350 kr/mån
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.

Renoveringar

Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Tillkommer kostnad för egen elförbrukning.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Karta
Hakonhus park 6
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg