MEDBB86BAAB49FD4BDF9EEB18806D87FC4A

Gånarpsvägen 373

Gånarp

Välkommen till gamla smedjan i Gånarp

Nu har vi nöjet att presentera denna trevliga fastighet som ursprungligen varit byns smedja. Här erbjuds två separata boningshus och ett stort garage med loft. Charmigt rött boningshus med vita knutar från 1700-talet, vilket har renoverats och moderniserats under de senare åren. Boningshus 2 byggdes om och till 2011, huset har delvis öppet upp till nock med synliga bjälkar och helkaklat badrum. Solceller och solpaneler ger låga driftkostnader. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

 • Pris
  3 495 000 kr
 • Boyta
  88 m2
 • Other space
  88 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  2 526 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS04269

Kommande visning

Kommande visning

F.d. smedjan

Före detta smedjan är ca 82 kvm plus loft. Tillbyggt 2020 med 45 kvm med portar som är 3,5m x 2,65m.

Boningshus 2

Boningshus 2. 3 rum varav 1-2 sovrum. Boa ca 80 kvm (enligt säljarens uppgift) Till- och ombyggt 2011. Mysigt lite hus från 2011 med alla bekvämligheter. Ljut vardagsrum med delvis öppet upp till nock samt ett mindre loft. Kök med bra arbetsyta och sittplats. Utrustat med diskmaskin, induktionsspis, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, kyl/frys, fläkt och klinkergolv. Från köket via en spiraltrappa nås det över planet som består av ett rymligt rum med öppet upp till nock, laminatgolv och skjutdörrsgarderober. På entréplanet finns sovrum med laminatgolv och målade väggar. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Byggnad: plåttak, fasad tegel/puts, stomme murad. Uppvärmning: luft/luft, elradiatorer och golvvärme.

Boningshus 1

Boningshus 1 4 rum och kök varav 2 sovrum. Boa ca 88kvm + Bia ca 88kvm (enligt säljarens uppgift) Charmigt rött hus med vita knutar från 1700-talet. Huset är byggt i ett plan med inredd källare samt med möjlighet att inreda vinden. Synliga takbjälkar och bevarad äldre stil ger huset sin charm och karaktär. Huset har succesivt renoverats under de senaste tio åren med bl.a. nytt badrum 2020, renovering av ytskikt, nytt kök, installation av solceller och solpaneler. Vattenburen golvvärme i hela huset. På entréplanet välkomnas man in i en hall med plats för klädavhängning. Hallen leder sedan vidare in till allrummet och direkt till höger från entrén ligger ett av det två sovrummen. Kök och allrum ligger i öppen planlösning, vilket ger en luftig känsla i mitten av huset. Genomgående laminat i allrum och kök. Badrummet som renoverades 2020 är helkaklat och har utrustats med handfat i kommod, dusch, handdukstork och toalett. Kök i öppen planlösning med allrummet. Ingång till skafferi från köket och köket är utrustat med diskmaskin, spis, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och kyl/frys. Två rymliga sovrum med garderober, laminatgolv. Källarplanet är fördelat på stor gillestuga med braskamin, mindre rum som används som kontor, pannrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho, matkällare och sist men inte minst ett rymligt helkaklat badrum med bastu, bubbelbad, handfat i kommod och dusch. Klinkergolv med vattenburen golvvärme på källarplanet.

Övrig information

Information
Övrig information

Solceller installerades 2019. Beräknad effekt 10,03 kw. 34 paneler 57m2. Produktion under 2020: 7212kwh

Byggnadstyp

1-plan med källare

Byggår

1909

Fönster

3-glas

Grund

Källare

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Typ av mark

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

Energideklaration genomförd

Performed

Driftkostnader
Renhållning

2 473 kr

El

14 576 kr/år

VA

3 259 kr

Om området
Generellt

Gånarp ligger på Hallandsåsens sydsluttning mellan ås och slätt i Ängelholms vackra inland. Hela byn är kulturskyddad då den är en av få oskiftade byar med fina gamla gårdar tätt samlade i bykärnan.

Kommunikation

Från Ängelholm till Gånarp går buss 507 och tar ca 30 minuter. (+ 8 minuters promenad är du hemma på Gånarpsvägen 373). Bussen går varje heltimme på vardagarna fram till ca kl 23.00.

Närservice

Ica Supermarket i Munka Ljungby, ligger endast 7 minuter bort med bil. På 12 minuter med bil kommer du till centrala Ängelholm med allt vad det har att erbjuda.

Övrigt

Finns ett café och hemslöjds- och hantverksbutik mindre än 300 meter från Gånarpsvägen 373. Här kan man njuta av god fika i den gamla skolsalen, i paviljongen eller sommartid i den lummiga trädgården i den gamla byskolan. Hemslöjds- och hantverksbutiken erbjuder alster från hela Sverige såsom smide, smycken, trä, näver, halm, dukar, handdukar, keramik, glas och trädgårdskeramik.

Dokument
Karta
Gånarpsvägen 373
Gånarp

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

Kontakta mig
frances.jpg