MEDF4183D8356F64539ADEE3FDE6884D069

Friggas väg 5A

Ranviksterrassen

Renoverat parhus på högt läge

Välkomna till ett nyrenoverat parhus på högt och vackert läge i Båstad med utsikt över havet och Hallandsåsen! Ljus och öppen planlösning med kök, matplats och sällskapsrum samt utgång till stor balkong med vackra vyer. Välplanerade ytor med tre sovrum och ett kontor/klädkammare samt nya badrum. Från köket utgång till en stor inglasad terrass med jacuzzi. Lättskött mindre tomt där sluttningen pryds av kullersten och stenmurar i etage. Stensatt uppfart med carport och förråd. Sammanfattningsvis ett totalrenoverat och bekvämt boende på lugnt läge och vacker omgivning. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information!

 • Pris
  4 695 000 kr
 • Boyta
  113 m2
 • Biarea
  18 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  351 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05538

En ljus och öppen hall välkomnar dig in i detta nyrenoverade parhus. Hallen har ljust och blankt klinkergolv och god klädförvaring. På entréplanet finns tre rum varav två sovrum och ett kontor/förråd, ett helkaklat badrum med dusch samt utrymme för tvättstuga och teknik. Trappen leder upp till övre plan där kök, matsal och sällskapsrum binds samman i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Hela planet har ett grått laminatgolv förutom i köket som har ljus klinker. Köket är av modernt standard med grå och vita köksluckor i högglans, svarta bänkskivor och svarta vitvaror i svart. Här finns även kombinerad kyl/frys med ismaskin och en stor köksö som blir den naturliga samlingspunkten och här leder även altandörr ut till den överbyggda uteplatsen. På övre plan finns ett sovrum med garderob och nyrenoverat badrum med badkar. Från sällskapsrummet finns en utgång till balkongen med milsvid utsikt över hav och landskap samt en utgång från köket till den inglasade terrassen. Den rymliga terrassen som har plats för ett stort matbordsmöblemang har även jacuzzi. Trädgården har en trallbelagd uteplats med en hörna för grill och för njutbara stunder i solen. Trädgården är mindre och lättskött och ramas in utav uppvuxen häck, buskar och träd och där sluttningen pryds av kullersten och stenmurar i etager. Framsidan har en stensatt uppfart med carport och förråd samt en inbjudande och lättskött plantering längs med ingången i vit och grå singel. Varmt välkomna till ett totalrenoverat och bekvämt boende på lugnt läge och vacker omgivning. Kontakta Philip för mer information och för att boka din tid för visning.

Kök

Köksluckor i högblankt grått och vitt. Svarta bänkskivor i laminat, ljust kakel med silverbård. Köksö med spishäll och kolfilterfläkt. Ugn och micro från Whirlpool, Kyl/frys med ismaskin från LG, diskmaskin Beko.

Badrum nedre plan

Badrum med tvättställ, WC och dusch. Helkaklat med vita väggar och mörkgrått klinker.

Badrum ovanplan

Badrum med tvättställ, WC och badkar. Helkaklat i cremefärgat och beigt kakel, vitt porslin och inbyggt badkar.

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Stort uterum med skjutbara fönsterpartier samt trädäck med grillplats.

Övriga byggnader

Uterum om ca 25 kvm med flera skjutbara glaspartier som leder ut till altan med grillplats och gräsmatta. Förråd finns vid entré och carport.

Bilplats

Bred stensatt uppfart med plats för flera bilar och carport.

Beskrivning uteplats

Stort uterum med skjutbara fönsterpartier samt trädäck med grillplats.

Övrig information om tomten

Finplanerad tomt med gräsmatta, fina stensättningar och stentrappa.

Byggnadstyp

2-plans parhus i souterräng

Byggår

1989

Fönster

3-glas

Grund

Souterrängkällare

Fasad

Tegel & trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system med elpanna

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:8 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Båstad Gyllenborst GA:3 Avtalsservitut Ledning Mm Nyttjanderätt Jordkabel Mm Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 1278-1485.8 Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 1278-1485.9 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1278-1485.7 Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 11-IM5-73/9868.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Pantbrev

2 502 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 555 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 950 kr

Uppvärmning

21 750 kr

Elförbrukning

14 500 kWh/år

VA

6 187 kr

Total driftskostnad

31 327 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Snittpris per/kWh som använts är 1,5 kr.
Om området
Generellt

Högt beläget villaområde med härlig vy över Laholmsbukten och Hallandsåsen. Närhet till vacker natur och gångavstånd till Båstad centrum som har all tänkbar service, bad och nöjen. Vackra Bjärehalvön är en självklar destination för många golfare och den välkända tennisen präglar Båstad trakten.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till Ängelholm Helsingborg Airport tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Ca 1 km till centrala Båstad som erbjuder all service som behövs, så som butiker, förskola, skola, fritidsaktiviteter och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Karta
Friggas väg 5A
Ranviksterrassen

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg