MED1780DF5BBEFC4941BA56E9A4B3C50125

Friggas väg 11A

Ranviksterrassen

Öppen och social planlösning med mycket ljusinsläpp

Trivsamt och socialt boende på populära Ranviksterrassen med ljuvlig utsikt över byn, havet och åsen. Parhus i två plan med insynsskyddad trädgård och altan med njutbar kvällssol. Entréplan har två sovrum, renoverat badrum, tvättstuga och bra med förvaringsmöjligheter. Trappa leder till övre plan som har öppen planlösning med stort kök och gott om sällskapsytor med vacker utsikt över Laholmsbukten. Stort allrum med många fönster och inbyggd balkong som är en härlig lounge med utsikt åt tre håll. Insynsskyddad tomt med altan och gräsmatta och på entrésidan finns förråd, carport och uppställningsplats. Välskött och mycket socialt boende på bra utsiktläge! Välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

 • Pris
  4 150 000 kr
 • Boyta
  113 m2
 • Biarea
  18 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  351 m2
 • Typ
  Parhus
 • Ref.Nr
  AO06081
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Förtjusande utsikt

Lugnt på höjden med vyer över Båstads takåsar, Hallandsåsen och Laholmsbuktens glittrande vatten finner vi detta väldigt trevliga och sociala parhus. Flytta in och njut av tillvaron med Båstads rika service och nöjesutbud som nås inom några minuter. Trädgård och altan med skön kvällssol och häck skyddar helt från insyn. Entrén nås vid carport med intilliggande förråd och här stiger vi in i rymlig hall med avhängning. Här nås planets alla rum, två sovrum varav ett något större med skjutgarderober. Rymlig klädkammare, renoverad tvättstuga samt helkaklat badrum med dubbel dusch och stilfullt helkaklat. Trappa som har inbyggd förvaring leder till ovanplan där vi direkt möts av de öppna planlösningen med stort kök och de flera fönsterna. Köket ligger i vinkel och har stora arbetsytor och plats för matbord. Altandörr i köket leder till uteplats och trädgård med platsbyggda lådor som kan bli en perfekt köksträdgård. Öppna ytor på hela planet med förhöjd bänkskiva och plats för barstolar vid matplatsen. Stort allrum med plats för soffgrupp och finns utsikt från de flera fönsterna mot åsen. Balkongen är inbyggd med golvvärme och här skapas en mysig hörna som kan användas stora delar av året där naturens färgskiftningar mellan årstiderna följs, och även en perfekt plats att fira nyår på och se raketerna glittra längs med hela Laholmsbukten. Från trappan till vänster finns rymligt sovrum med klädkammare och intill ytterligare helkaklat badrum med dusch. Promenad, cykel eller bil tar dig ner till centrala Båstad som har mycket att erbjuda. Restauranger, tennis, butiker, shopping och inte minst den vackra kustremsan med sandstrand, badbryggor och salt dopp. Kommunikationerna i hela regionen är väldigt bra, tåg och busstation i Båstad, närhet till E6an och flygplatsen i Ängelholm nås på endast 30 minuter i bil. Varmt välkommen till ett hem i lugna omgivningar och korta avstånd till byn. Kontakta Anna för att boka din tid för visning.

Badrum entréplan

Helkaklat badrum i ljusa toner med dubbeldusch, toalett, handfat och handukstork. El-golvvärme.

Tvättstuga

Tvättstuga renoverad samtidigt som intilliggande badrum. Klinkergolv och målade väggar. Tvättmaskin, torktumlare och vask. Skåp och arbetsyta. Här finns även separat förrådsrum där pannan finns, panna från 2007.

Kök

Stort kök i vinkel med vita släta luckor, stilfull bänkskiva i betong och förhöjd bänkskiva som ger trevlig umgängesyta. Kök utrustat med ny spishäll, ugn, ny diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd.

Badrum ovanplan

Helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har renoverat badrum och tvättstuga på entréplan (2018), ny fasad till träpanel på stora delar av huset (2016), byggt in balkongen (finns golvvärme), satt in nytt golvfönster på ovanplan, byggt altan (2015).

Beskrivning uteplats

Härlig altan åt sydväst med utgång från köket.

Övriga byggnader

Vid carport finns förråd som nås utifrån. Fiber finns.

Bilplats

Carport samt plats två ytterligare två bilar på grusad uppfart. Finns gästparkering nära fastigheten.

Beskrivning uteplats

Härlig altan åt sydväst med utgång från köket.

Övrig information om tomten

Mysig och insynsskyddad tomt med asfalterad carport på entrésidan, utvändig trappa leder till gräsmatta och altan med platsbyggda blomlådor. Häck i tomtgräns åt söder och väster.

Byggnadstyp

Parhus i souterräng

Byggår

1989

Fönster

3-glas

Grund

Souterrängkällare

Fasad

Tegel & trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system med frånluftsvärmepump (2007)

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:8 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Båstad Ratatosk GA:3 Avtalsservitut Ledning Mm Nyttjanderätt Jordkabel Mm Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 1278-1485.17 Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 1278-1485.18 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1278-1485.16 Last: Avtalsservitut Ledning Mm, 11-IM5-73/9868.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1976-10-12)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 082 500 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

7 mars 2014

Energideklarationsförbrukning

67 kWh/kvm och år

Energiklass

D

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 555 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

1 852 kr

Elförbrukning

12 575 kWh/år

El

34 564 kr/år

VA

7 155 kr

Total driftskostnad

44 971 kr

I posten för el ingår även uppvärmning. Elstöd är inte avräknat i elkostnaden, elstöd har erhållits på ca 10 000kr. Samfällighet för väg och grönområde i området. Fiber finns. Permanentboende för 4 personer. Fastighetsskatt och försäkring tillkommer.
Om området
Generellt

Högt beläget villaområde med härlig vy över Laholmsbukten och Hallandsåsen. Närhet till vacker natur och gångavstånd till Båstad centrum som har all tänkbar service, bad och nöjen. Vackra Bjärehalvön är en självklar destination för många golfare och den välkända tennisen präglar Båstad trakten.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till Ängelholm Helsingborg Airport tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Ca 1 km till centrala Båstad som erbjuder all service som behövs, så som butiker, förskola, skola, fritidsaktiviteter och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Dokument
Karta
Friggas väg 11A
Ranviksterrassen

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg