MED48624D469AF3464B9A4461523B178B47

Förbindelsevägen 4

Hemmeslövsstrand

Drömhus i Hemmeslövstrand

Ett Sörgårds hus med så mycket karaktär, trivsel och smakfulla materialval, detta vill vi påstå är svårslaget, tillsammans gör trädgård med alla dess "rum" samt ett underbart Orangeri att umgås i när hösten närmar sig, gör förmodligen fastigheten till det optimala boendet för de flesta. Låg driftskostnad med vattenburen golvvärme som drivs av en frånlufts värmepump samt en välkomnande braskamin mitt i huset. Fristående vinterbonat gästhus och förråd. Välkomna att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

 • Pris
  7 450 000 kr
 • Boyta
  165 m2
 • Biarea
  25 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  774 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  CN03239

1.5 plans villa

Bakom de faluröda grindarna öppnar sig en prunkande och lummig trädgård som ger dig ett varmt välkomnande fram till husets entré! Dubbeldörrarna tar dig in i en ljus och öppen hall mitt i hjärtat av huset där även braskaminen är placerad. Huset har genomgående trägolv och mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med spröjs. I anslutning till hallen finns ett vitt kök i lantlig stil med köksö och svart köksutrustning. Från kök finns utgång till underbar delvis runtgående terras. Vidare har du öppning mot ett stort härligt sällskapsrum med inglasad veranda. Finns även ett arbetsrum med garderobsförvaring och badrum med dusch samt tvättstuga med utgång till trädgården. På övre plan har rummen öppet upp till nock. Här finns ett mindre allrum med, ett master bedroom med tillhörande dressingroom, ett stort badrum med badkar och dusch. I andra gaveln finns ytterligare ett sovrum med dressingroom. Genomgående trägolv med klinker i badrum och tvättstuga. På den mysiga ombonade tomten finns även en fräsch gäststuga med toalett och dusch.

Kök

Ljust kök med öppen planlösning, köksö med marmor bänkskiva, vit inredning, svart kyl & frys (Smeg). Spis och fläkt. Vit kakel ovan arbetsbänk i marmor. Elegant kran i gammeldags stil. I köket finns utgång till terass och till vänster om köket finns sällskapsrum med matplats.

Badrum nedre plan

Ljust badrum med vit bröstpanel, diskret ljus tapet och kakel i duschen med vikdörrar av glas. På golvet finns ljusa kakel plattor. Toalett, handfat med kommod och spegelskåp. Vattenburen golvvärme som drivs av en frånlufts värmepump.

Badrum Övre plan

Badrum med ljust kakel och delvis mörkmålade väggar i blåaktig ton och mörkt klinker. Handfat med stor vit kommod. Spegel på väggen. Dusch med vik glasdörrar. Toalett. Ljuvligt fristående badkar i gammeldags stil. Vattenburen golvvärme som drivs av en frånlufts värmepump.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Fristående fint Orangeri i grönt i anslutning till terass. Vinterbonad gäststuga med badrum. Förråd.

Bilplats

Plats för flera bilar

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2019

Fönster

2-glas isoler

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

825 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

28 augusti 2019

Energideklarationsförbrukning

44 kWh/kvm och år

Energiklass

C

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 934 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

4 300 kr

El

14 000 kr/år

VA

4 700 kr

Sotning

300 kr

Total driftskostnad

23 300 kr

Fast el-avtal för hela 2021, försäkring igår ej i denna driftskostnad, tillkommer trafikavgift gällande fibernätet.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är en av Båstads mest populära delar med sin närhet både till Båstad centrum och den långa soldränkta stranden. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger nybyggda Hotel Riviera som erbjuder trevlig restaurang och bar och en barnvänlig miljö med lekrum och pool. Här kan man njuta året om av med härliga vyer mot havet och stranden.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an för dej som pendlar. Närheten till flygplatsen i Ängelholm gör det möjligt att ta sig till Stockholm på drygt en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med Heberleins delikatess, välsorterad fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Outlet Syd med kläder för alla åldrar, Elon vitvarubutik samt ett stort träningscenter i Friskis & Svettis regi.

Karta
Förbindelsevägen 4
Hemmeslövsstrand

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg