MEDB4D0D911874D4F7BA55DAF5A1DA044E7

Flymossavägen 10

Torekov

Villa i charmiga Torekov med doft av hav och solvarma hällar!

Denna charmiga 1,5 plans villa med ett fristående bostads annex ligger på en välplanerad tomt på eftertraktat område i Torekov. Med en boyta på 87 kvm fördelat på 4 rum, erbjuder detta hus allt som behövs för en bekväm livsstil. Här finns en stor veranda under tak som är perfekt för sommarens avkoppling och samvaro med vänner och familj. Beläget på promenadavstånd till sandstranden och Torekovs hamn med centrum, är detta en idealisk plats för en avslappnad livsstil vid havet. Med sin unika karaktär och charm blir detta hus ett riktigt charmtroll att kalla hemma.

 • Pris
  4 900 000 kr
 • Boyta
  87 m2
 • Biarea
  45 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  556 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME05797

1.5 plans hus

Villan har en rymlig hall med god plats för klädförvaring. Intill hallen finns badrum och en trappa som leder upp till övre plan. Entréplanet har en öppen och ljus planlösning som ger en känsla av rymd. Kök, matsal och allrum vävs samman och erbjuder gott om utrymme för att leva och umgås. Köket har plats för ett matmöblemang och i anslutning till köket finns en matsals-del som avskärmas från allrummet genom inbyggda skjutdörrar. Både allrum och matsal har fina ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. På övre plans finns två rymliga sovrum varav ett av rummen har utgång till en balkong. På trädgården finns ett stort trädäck som binder samman huset med en öppen men avskild veranda under tak och med bostadsannexet. Det vinterbonade bostadsannexet har stora fönsterpartier och även två takfönster som maximerar ljusinsläppet. Bostadsannexet är idag inrett som en gästdel i kombination med kreativ kontorsdel och plats för umgänge.

Kök

Kök med vita luckor och vita vitvaror med plats för matmöblemang.

Badrum

WC, handfat/dusch och en tvättmaskin.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Tak försedd Veranda + Fristående bostads annex

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1963

Fönster

2-glas

Grund

Torpargrund

Fasad

Trä

Tak

Eternit

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Innergårds samt mindre trädgårds tomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen el

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Förmån: Avtalsservitut Va-Ledningar, 1278IM-10/26737.1 Förmån: Officialservitut Väg, 1278-1803.1

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd (1978-10-05)

Pantbrev

999 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

25 april 2014

Energideklarationsförbrukning

154 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 341 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 900 kr

El

18 500 kr/år

VA

3 400 kr

Total driftskostnad

24 800 kr

Om området
Generellt

Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.

Karta
Flymossavägen 10
Torekov

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg