MED6F3B0A59DD244B7AA40B87AA0EC86AEF

Floravägen 16A

Malen

Centralt och lugnt boende med stora ytor

Perfekta boendet på omtyckta Malen! Centralt läge med promenadavstånd till hela Båstad och ett stenkast från salta dopp och natur. Unikt tillfälle med tanke på lägenhets storlek och läge, här bor man på privat hörnläge på markplan, egen entré och uteplats i söder samt gräsyta. Modern och öppen planlösning med tre väl tilltagna sovrum, stort kök i vinkel med utgång till uteplatsen samt rymligt vardagsrum. Centralt och smidigt läge nära hav, strand, service och kommunikationer - Varmt välkommen till Floravägen!

 • Pris
  2 995 000 kr
 • Boyta
  106 m2
 • Månadsavgift
  4 998 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO03798
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Sällsynt möjlighet för de som söker en större rymlig bostad på ypperligt läge på underbara Malen. Tre sovrum, stort badrum och luftigt kök med egen uteplats. Ytorna är välplanerade och på golvet ligger genomgående ekparkett och ljusa väggar. Ett boende som passar perfekt för den stora familjen eller för de som vill erbjuda övernattningsmöjligheter till gäster. På behagligt avstånd från Köpmansgatan finns denna lägenhet som har helt privat entré gavelsidan med liten mysig uteplats. Väl inne upplever man direkt de rymliga ytorna där man från hallen får en inblick genom lägenheten. Hallen har praktiskt klinkergolv och bra klädförvaring, till vänster finns två sovrum med garderober och till höger från hallen kommer man in i vardagsrum med mysig soffhörna. Här är det öppet in mot köket och flera fönster som ger fint ljus till hela lägenheten. Köket är väldigt rymligt med mycket arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vid matbordet finns utgång till den privata altanen som är inhägnad med staket och häck. På altanen finns både stensatt yta vilket gör det enkelt att flytta ut middagen och lite gräsyta. Stort badrum med tvättpelare med kaklade väggar. Vidare finns ytterligare sovrum samt klädkammare. Det finns förråd som tillhör lägenheten och fiber är indraget. Från lägenheten är det promenadavstånd till allt Båstad erbjuder i form av service, butiker och restauranger. Som om inte det vore nog så är den fantastiska strandpromenaden nära som leder dig ner till både hav och strand samt de mysiga restaurangerna i hamnen. Kommunikationer och livsmedelsbutik finns på Lyckantorget endast ett fåtal minuter från lägenheten. Ett praktiskt och lättskött boende på markplan där du med generösa ytor kan leva och bo lugnt samtidig som väldigt mycket ligger nära. Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka in dig på visning!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Eget förråd ingår. Fiber finns. Soprum med källsortering. Grönytor mellan byggnaderna, planteringar, lekplats och parkeringar.

Beskrivning bilplats

Parkering ingår i avgiften.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

13

Lägenhetsnummer register

1001

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2006

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk med frånluftsåtervinning

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Ekan 7 i Båstad
Generell information

Bostadsrättsförening med 34 bostadsrätter. Byggnaderna uppfördes av Båstadhem som hyreslägenheter 2006 med utgångspunkt från bebyggelsen på strandnära Malen.

Antal lägenheter

34

Andel i förening

4,0%

Månadsavgift

4 998 kr/mån

Inkl. VA, sophantering, kabel-TV, yttre skötsel.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
Personer i hushållet

5,0

El

15 600 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

15 600 kr

Driftkostnaden inkl. hushållsel och uppvärmning. Försäkring tillkommer. Kostnad för VA, sophantering, kabel-TV, yttre skötsel ingår i avgiften.
Om området
Generellt

Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog. Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Närservice

I centrala Båstad finns all service som behövs så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Floravägen 16A
Malen

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg