MEDB150CE92AF9243DCABE48A907ECD9AA8

Ekdahls lycka 11B

Torekov Golfbanan

Trevligt och lättskött parhus

Prisvärt och bekvämt boende på trivsamma Bjäreterrassen! Här lever man gott med tennisbana och pool på området, en cykeltur tar dig till golfbana, salta bad, natur och kullerstensgatorna i Torekovs bykärna. Vacker utsikt över det skånska landskapet med havet och Kullaberg i fjärran. Praktiskt boende i 1 ½ plan med tre sovrum, två badrum och öppna ytor mellan kök, sällskapsrum och altan med egen trädgård i bra solläge. Här får man mycket boende för pengarna - varmt välkomna att boka visning!

 • Pris
  2 950 000 kr
 • Boyta
  90 m2
 • Månadsavgift
  2 992 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04050
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

I Torekov nära golfbana, hav, by och med tennisbana samt poolområde inom 100m ligger trivsamma Bjäreterrassen. Lev det enkla livet i Torekov i ett modernt och genomtänkt boende med känsla av klassisk skånelänga som tillsammans med stilfulla materialval gör detta boende riktigt hemtrevligt. Här finns möjligheter till olika aktiviteter samtidigt som du enkelt hittar lugnet i din privata trädgård med Skånes vackra landskap i blickfånget. När du kommer till huset finns parkeringsplats precis intill entrén, gräsyta och stengång som leder till huset. Från entrén stiger du in i hallen med snyggt och praktiskt klinkergolv och klädavhängning. Till vänster ligger ett stort sovrum med garderober. Från hallen till höger finns ett av två badrum som är ljust och helkaklat, här finns även tvätt- och torkmaskin. Kök, matplats och vardagsrum kombineras modernt och socialt, uteplatsen och trädgården i härligt söderläge som perfekt när solen tittar fram. Köket är i vinkel från Marbodal och vitvaror från Electrolux förhöjer matglädjen. Det övre planet har en rymlig hall där takkupa och takfönster skapar ett fint ljusflöde. Här finns även två sovrum, det ena med klädkammare, samt badrum med dusch. Genomgående har bostaden stilfullt parkettgolv och vitmålade väggar. Trädgården är lättskött med mindre odlingar, köksträdgård och häck där altandörren från sällskapsrum/kök skapar en härlig inne-ute känsla. Föreningen har ett gemensamt poolområde med uppvärmd pool, bastu och dusch. Utöver det har även föreningen en gemensam tennisbana och orangeri med plats för 25 personer som passar perfekt när man vill samlas och umgås i större sällskap. Välkommen att känna dig hemma, kontakta Anna för att boka din visningstid!

Rumsbeskrivning

ENTRÈVÅNING HALL: Hallen har klinkergolv och målade väggar. Här finns plats för avhängning och dubbelytterdörrar med överljusfönster som ger fint ljusflöde. KÖK: Öppet och ljust kök mot matplats och sällskapsrum som ger stora sociala ytor. Köket är från Marbodal har bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, spishäll samt fläkt, allt i bra standard från Electrolux. Spotlights i taket och stänkskydd av ljust kakel. Entréplanet har genomgående snyggt parkettgolv och målade väggar. SÄLLSKAPSRUM: Trevligt vardagsrum med öppna ytor och med utgång till terrassen och trädgården. Trevligt och socialt med öppet mellan kök och soffgrupp. BADRUM: Stilrent badrum i med klinkergolv, duschväggar i glas, spotlights i taket, handdukstork, handfat med vägghängd kommod, spegelskåp och toalett. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och värmepump. SOVRUM 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober, fönster och parkettgolv. ALTAN: Stenlagd uteplats med sol hela dagen med vyer mot den vackra trädgården med som omgärdas av häck. Uteplatsen har utgång från sällskapsrummet/matplatsen med plats för trädgårdsmöblemang och grill för härliga sommarkvällar. Även förråd finns på tomten. OVANVÅNING HALL OCH BADRUM 2: Från trappan kommer man upp i hallen med kupa som idag är arbetsplats med vyer över åkrar och ängar. Här finns badrum med klinker, delvis kaklade väggar, dusch, toalett, handfat, spegelskåp och takfönster. SOVRUM 2: Stort sovrum med takfönster som ger ett bra ljusflöde och vitmålade takbjälkar. Plats för dubbelsäng och garderober. Utsikt över ängar och landskap med Skälderviken och Kullaberg i horisonten. Hela ovanvåningen har ekparkett på golvet och vitmålade väggar. SOVRUM 3: Något mindre sovrum med båtfönster, öppningsbart takfönster samt rymlig klädkammare. Härlig solnedgångsutsikt ner mot Torekov.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Föreningens fastigheter äger andelar av två gemensamhetsanläggningar, en inrättad för att tillgodose föreningens fastigheter med en tennisplan i världsklass, ett orangeri, pool och en återvinningsstation samt en gemensamhetsanläggning inrättad med vägar och allmän platsmark. Poolområdet har uppvärmd pool, dusch och bastu. Grustennisbana i världsklass, banan är utrustad med automatisk bevattning för att alltid vara spelklar. Orangeriet har plats för ca 25 sittande personer. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadrättshavaren tecknar egna abonnemang. Förråd om ca 5 m².

Beskrivning bilplats

Parkeringsplats finns intill entrén. Gästparkering på området.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

42

Lägenhetsnummer register

0042

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1½-plansparhus

Byggår

2017

Areakälla

föreningens information

Fönster

2-glas

Våning

1

1 ½ plans parhus
Hiss

Nej

Ventilation

FX-system

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, komfortvärme i badrummen.

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Bjäreterrassen 2
Generell information

I bostadsrättsföreningen Bjäreterrassen 2 bor du otroligt vackert i en riktig Skåneby med tillgång till egen tennisbana, orangeri och pool vilka ingår i avgiften.

Antal lägenheter

59

Andel i förening

1,7%

Månadsavgift

2 992 kr/mån

Inkl vatten, sopor samt yttre skötsel mm
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

Ludvig & Co AB: Ekonomisk förvaltning Bjäre Kraft: Fiber Bjäre Kraft : El

Bilplats

Parkering finns vid varje bostadsrätt, samt gästparkering på området.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

13 800 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

13 800 kr

I kostanden för el ingår även kostnad för uppvärmning. Kostnaden avser året runt boende. Hemförsäkring och ev abonnemang av internet tillkommer. Fiber finns.
Om området
Generellt

Torekov är den mysiga byn med de charmiga husen längst ut på Bjärehalvöns spets. Här finns bland annat skola, affärer, bibliotek och idrottsplats och du kan enkelt pendla härifrån. Orten har i alla tider präglats av havet och här växer den vackra strandtriften tätt på strandmarkerna.

Kommunikation

Många väljer att bo i Torekov på grund av det attraktiva läget vid havet som ger ett fritidsboende på köpet. Tack vare ett stort antal besökare och många fritidsboende har man bra service i förhållande till sin storlek. Med buss eller bil kan man enkelt pendla till arbete i Båstad, Ängelholm eller andra närliggande orter. Tåget når man i Båstad och flyget i Ängelholm.

Närservice

Torekov har en utbyggd samhällsservice med bibliotek, kommunal och kooperativ förskola, äldreboende, låg- och mellanstadieskola med en stor idrottshall och brandstation. Torevi heter idrottsplatsen, lummigt inbäddad i Strandskogen, som ger skydd för havsvindarna.

Övrigt

I Torekov finns olika sorters havsbad, småbåtshamn med aktivt segel- och båtliv och många andra aktiva föreningar -inte minst idrottsföreningen. Torekov är en slags knutpunkt för vandringsleden Skåneleden både åt nordost och mot söder. Stora delen av den omgivande strandmarken, malarna, är avsatt som naturreservat och omtyckt strövområde i alla väder. Utanför samhället ligger Hallands Väderö med underbar natur och goda båtförbindelser. Torekov har en 18-håls golfbana som är rikskänd för att vara spelbar året om. Här finns också tennis- och minigolfbanor och en mycket omtyckt campingplats (First Camp) precis vid infarten till byn, en av Sveriges vackrast belägna.

Dokument
Karta
Ekdahls lycka 11B
Torekov Golfbanan

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg