Kvarteret stensån exteriör

Brf Stensån

Hemmeslöv

Bekväma hem på naturskönt läge i utkanten av Båstad!

Välkommen till ett genomtänkt boende på avkopplat läge intill vacker omgivning med endast några minuters cykeltur till tågstation och service!

 • Pris
  2 695 000 kr
 • Boyta
  85 m2
 • Månadsavgift
  4 613 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN05200

Gemytligt boende

I utkanten av ett växande Båstad kommer detta välplanerade och genomtänkta projekt uppföras på naturskönt läge med närhet till såväl härliga promenadstråk och golfbana med cykelavstånd till service och tågstationen som endast ligger några minuter bort. Bostäderna i Kvarteret Stensån har skapats med utgångspunkt för det flexibla livet med rymlig känsla där bostäderna på andra våningen, som man når med hiss, har öppet upp till nock. Utemiljön i den gemensamma parkträdgården, som vetter ner mot ån, kommer anpassas för dig som bor här med platser för avkoppling, boulebana och tillgänglighet mot vattnet som porlar förbi. Med genomgående gott om förvaringsutrymmen och tidlös grundstandard finns det även flera tillvalsalternativ för att anpassa din nya bostad efter eget tycke och smak. För att se bostädernas standard och välja tillval i bostadsväljaren, trycker du dig vidare till projektets tillvalsväljare i bostadsväljaren på projektsidan. Här kan du sedan göra flera val på utformning och standard och anpassa din bostad på flera sätt för att den ska bli som du vill ha den. Genom knappen nedan har du en direktlänk till projektsidans bostadsväljare där du ser status för vilka bostäder som finns kvar samt leder dig vidare till tillvalsväljaren där du på egen hand kan göra dina tillval och anpassa bostaden så den blir som du vill ha den. Önskar du träffa oss fysiskt så finns vi tillgängliga för att träffa dig och gå igenom projektet mer ingående. Välkommen till Kvarteret Stensån, gedigna och tillgängliga bostäder med bra läge i Båstads vackra omgivning för dig som uppskattar natur, lugn och att samtidigt ha nära till allt! Just nu så får du som tecknar dig för en lägenhet en elcykel från Batavus upp till ett värde av 20 000 kr. Läs mer om projektet och välj din nya bostad direkt genom länken nedan.

Projektsidan

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

Parkeringsplats till varje bostad om 200 kr/månad.

Lägenhetsnummer

C1004

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2022-2023

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas med aluminiumprofiler

Våning

1

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning (separat för varje bostad)

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Stensån Eskilstorp
Antal lägenheter

24

Andel i förening

4,1%

Månadsavgift

4 613 kr/mån

Exkl. hushållsel, värme, varmvatten samt TV/Bredband och försäkring.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Avgiften är exkl. hushållsel, värme, varmvatten samt TV/Bredband och försäkring.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Karta
Brf Stensån
Hemmeslöv

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg