Brf Solgläntan Tuvelyckan Båstad fram

Brf Solgläntan

Hemmeslöv

Välkommen till Båstads nya smultronställe!

På rofyllt och härligt läge nära både hav och natur ska sju moderna radhus med material i hög kvalité uppföras. Stilfullt och funktionellt boende i liten familjär förening, Brf Solgläntan, här har man tänkt på allt. Balkonger i söderläge och interiört är planlösningen tidsenlig med öppna sociala ytor på entréplan och sovrum med badrum på andra våningen. Optimalt läge för dig som vill bo lugnt och fritt i tennisstaden Båstad som förutom sin sommarpuls även erbjuder kilometerlång sandstrand, naturupplevelser på Hallandsåsen, shopping och väldigt goda förbindelser till omvärlden. Modernt och funktionellt i limiterad upplaga - varmt välkommen till ditt nya hem!

 • Pris
  2 995 000 kr
 • Boyta
  110 m2
 • Månadsavgift
  4 990 kr/mån
 • Antal rum
  5
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  DK04209

Övrig information

Information
Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

7

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggår

2021-2022

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

Aluminiumklädda träfönster, 3-glas isolering

Hiss

Nej

Energideklaration genomförd

NotNeeded

Förening - Brf Solgläntan i Båstad
Generell information

Bostadsrättsförening fördelat på sju radhus i Hemmeslöv intill kommunikation och strövområden. Byggnation är planerad att sätta igång i slutet av kvartal 2, 2021 med inflyttning i slutet av kvartal 1, 2022.

Antal lägenheter

7

Andel i förening

14,3%

Månadsavgift

4 990 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsforening

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

TV och bredband

Fiberanslutning finns till varje lägenhet. Bostadrättshavaren svarar själv för abonnemang avseende TV och bredband.

Övrigt

Detta är en liten förening vilket innebär att medlemmarna aktivt måste deltaga vid förvaltning av föreningens fastighet.

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Varje lägenhet har egen uppställningsplats framför huset på entrésidan.

Driftkostnader
VA

0 kr

Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Karta
Brf Solgläntan
Hemmeslöv

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

Kontakta mig
djavad.jpg