Brf Räfsan gårdsvy

Brf Räfsan

Munka Ljungby

På Naturskönt område i populära Munka Ljungby planeras nu byggnation av 20 välplanerade och rymliga bostadsrätter om 110 och 120 m². Här bor ni nära skolor, barnomsorg och naturen, med skog och hav bara runt knuten och nära till goda kommunikationer.

 • Pris
  2 595 000 kr
 • Boyta
  120 m2
 • Månadsavgift
  5 450 kr/mån
 • Antal rum
  6
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  DK04211

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förrådsbyggnad om 4,4 m² hör till varje bostad.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

A2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1½-plansradhus

Byggår

2021-2022

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas med aluminiumprofiler

Hiss

Nej

Energideklaration genomförd

NotNeeded

Förening - Brf Räfsan 4 i Munka Ljungby
Månadsavgift

5 450 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Driftkostnader
VA

0 kr

Om området
Generellt

Munka-Ljungby är ett trevligt litet samhälle utanför Ängelholm som under de senaste åren haft en ökande popularitet. Munka-Ljungby är den perfekta byn för barnfamiljerna med både äldre, etablerade områden och nybyggnadsområden som ständigt växer. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik samt anrika konditori Centrum, padelbanor, tennisbanor, sporthallar, ridhus, golfbana, bibliotek och egen simhall i närområdet. Här finns flera förskolor och skola upp till åk 9. Närhet till skog och vattendrag samt Skäldervikens vackra sandstrand i Ängelholm

Kommunikation

Det är goda kommunikationsmöjligheter från Munka-Ljungby till både Ängelholm, Klippan, Hässleholm och Helsingborg. Även E6:an finns ca 5 minuters bilfärd från centrala Munka-Ljungby. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger ca 15 minuters bilfärd från Munka-Ljungby.

Närservice

Barnvänliga Munka-Ljungby har både förskola och fritidshem och Toftaskolan med årskurserna F-9, det finns även en simhall på skolområdet. I byn finns även idrottsplats och vårdcentral. Den välsorterade livsmedelsbutiken ICA Munka Allköp finns mitt i samhället och i närheten finns även det mysiga och omtyckta konditoriet Centrum.

Dokument
Karta
Brf Räfsan
Munka Ljungby

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

Kontakta mig
djavad.jpg