MEDFC5DDC1F09F54FCDBB270F6C122C0FDB

Brf Havtornshusen

Skummeslövsstrand

Havtornshusen, med stranden som livsstil!

Välkommen till ett genomtänkt projekt med modern och spännande arkitektur med en otrolig känsla. Projektet är byggstartat med garanterad månadsavgift i 24 månader!

 • Pris
  2 450 000 kr
 • Boyta
  115 m2
 • Månadsavgift
  5 079 kr/mån
 • Antal rum
  5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN04848
 • Tillträde
  Oktober 2023

Nära till det mesta!

Brf Havtornshusen

Havtornshusen är ett unikt och nytt boende med tanke bakom varje detalj. Hr bor du med fem minuters cykeltur från Sveriges längsta sandstrand och bara några få kilometer från Båstads puls och service. Detta passar perfekt för dig som letar efter en livsstil där den saltstänkta havsdoften och lugnet ger den rätt känslan av att hitta hem. Design och materialval har med varsam hand tagits fram för att på bästa sätt skapa ett boende med allt som behövs för ett bekvämt, funktionellt och vackert hem. Detta projekt består av 22 nyproducerade radhus i två plan fördelat på tre huskroppar med ljusa och välplanerade ytor, stora fönsterpartier, sociala sällskapsytor och privat avdelning på andra våningen med sovrum och badrum. Grundmur och fasad på entréplan utgörs av betong och medan den andra våningen bröstas av och får en fasadbeklädnad i SIOO:X behandlat trä. Tillsammans med guldockratonen i fönster och på balkongerna skapas en stilfull brytning som kombineras fint ihop med Havtornsbuskarna som möter dig på gatan till ditt alldeles egna Havtornshus! Projektet är byggstartat med planerad inflyttning oktober 2023. Du som köper nu får garanterad månadsavgifterna i 24 månader för att du som köpare ska känna dig trygg i beslutet att köpa ny bostad och förverkliga dina drömmar. Välkommen till nytt, hållbart och modernt boende med den rätta känslan - En av regionens mest spännande bostadsprojekt som utvecklas för dig som vill ha något som är lite utöver det vanliga med stranden som livsstil! För mer information besök projektsidan, www.havtornshusen.se eller kontakta Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling för att förboka din nya bostad!

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Eget förråd på 4m² på trädgårdssidan.

Beskrivning bilplats

Uppställningsplats för två bilar framför huset.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

5

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Radhus

Byggår

2022

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected]
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Karta
Brf Havtornshusen
Skummeslövsstrand

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg