MEDC2A1D5F86A4F41759CDCF50D8845BD5D

Bonanova Palma

Mallorca

Modern och ljus lägenhet med pool

 • Pris
  525 000 kr
 • Antal rum
  3
 • Tomtarea
  0 m2
 • Typ
  Lägenhet
 • Ref.Nr
  DK04543

Välkommen till denna denna ljusa och moderna lägenhet på tre rum och kök. Beläget i ett avancerat samhälle i det eftersökta och fridfulla området Bonanova. Det öppna köket och vardagsrummet med fönster i två riktningar erbjuder utsikt över havet och de gröna omgivningarna. Två rymliga sovrum och två badrum, ett badrum. En privat balkong på cirka 10 kvm för de långa frukostarna eller att bara umgås och koppla av. Byggnaden är från 2014 och är mycket välskött. Med lägenheten kommer två parkeringsplatser i ett underjordiskt garage och förråd. Funktioner: tvättstuga, golvvärme, luftkanal, hiss, parkering, gemensam pool och havsutsikt.

Övrig information

Information
Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Karta
Bonanova Palma
Mallorca

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg