MEDCAED9F208CAC46AF8563745B4D2F52A4

Böckerskogsvägen 31

Böckerskogen

Charmig villa med pool i Böckerskogen

Välkomna till ett välskött och trivsamt hem med genuin charm i Böckerskogen. Fastigheten sprider en härlig känsla av ro och lugn mitt i den gamla vackra bokskogen. Ett litet paradis med den rätta känslan där nytt blandats med gammalt på ett harmonifullt vis. På den väl inramade innegården finns ett stort trädäck med pool och ett pittoreskt uterum. Underbart läge strax ovanför Båstad Golfklubb och med bekvämt avstånd till både Båstad & Torekov. Ett drömhem i vacker natur. Välkomna att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info!

 • Pris
  5 950 000 kr
 • Boyta
  114 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  1 720 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05461

Detta charmiga hem välkomnar dig med sin karaktär av korsvirkes/timmerstuga men i uppdaterad modern standard. Bostaden är genomgående ljus med vitmålade trägolv, vitt tak och takfönster i vardagsrum. Hallen är öppen och ljus och den tar dig rakt in i husets hjärta med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en trappa upp från hallen finns ett sovrum med takfönster. Köket är ljust i lantlig stil med plats för stort matsalsbord. Det trivsamma och ombonade vardagsrummet har synliga takbjälkar, takfönster och en fantastisk murad öppen spis som ger hög mysfaktor. En trappa upp från hallen finns ett sovrum med takfönster. Från vardagsrummet kommer man till den mer privata delen som rymmer ett fräscht badrum med stor dusch och 1-2 mindre sovrum varav det ena kan nyttjas som klädkammare/tvättstuga. En trappa leder upp till ett större sovrum. Denna del har även en hall med förvaring och utgång till innegården. Innegården har härliga uteplatser, utekök och ett pittoreskt uterum med spröjsade fönster och synligt ramverk. Ett stort trädäck ramar in poolen och har plats för flera solbäddar. I anslutning till poolen finns en mindre byggnad som inrymmer förråd och bastu. Bostaden har även en carport med tillhörande förrådsdel samt en mindre lekstuga på tomten.

Kök

Ljust parallellkök med vit inredning med bänkskiva i trä. Köksutrustning spishäll, diskmaskin, kyl/frys i svart/rostfritt.

Badrum

Fräscht badrum med toalett och dusch. Kakel/klinker i vitt/grått och träpanel i grönt. Extra stort duschutrymme med glasdörr.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

På fastigheten finns också en carport med intilliggande förråd, ett poolhus med bastu samt ett väldigt charmigt uterum.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1969

Fönster

2-glas

Grund

Torpargrund

Fasad

Puts & trä

Tak

Plåt + Tegel

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Enskilt vatten och avlopp. Ingår i samfälligheten.

Uppvärmning

Direkt El

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Boarp GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Båstad Häljarp GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Båstad Häljarp GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Båstad Häljarp GA:3 ändamål: Avloppsanläggning, Samfällighet: Båstad Häljarp S:1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Pantbrev

2 100 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 522 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 725 kr

Elförbrukning

17 000 kWh/år

El

25 500 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

32 225 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Snittpris per/kWh som använts är 1,5 kr.
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande med sandstränder och dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café och restaurang.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Bjärehalvön erbjuder härliga badstränder, mysiga småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.

Karta
Böckerskogsvägen 31
Böckerskogen

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg