MEDA610F0D2604A435AB975FFF448DC433F

Boarpsvägen 262

Boarp

1-plans poolvilla med garage intill Båstad GK

Bland böljande landskap och fält med golfbanan i pereferin finner vi denna trevliga poolvilla där vyerna och solnedgångarna förför. Huset ligger på fint läge, strax intill Båstad GK, och bjuder på social och öppen planlösning där man enkelt rör sig mellan inne och utemiljön på ett bekvämt sätt. En plats där man njuter av naturen men ändå med närheten till service i närliggande Boarp samt till Båstad by. Här njuter man av naturens lugn med vackra vyer från de fina terrasserna eller från trädäcket kring den uppvärmda och gjutna poolen. Separat garage och egen gäststuga.

 • Pris
  7 100 000 kr
 • Boyta
  134 m2
 • Antal rum
  3
 • Tomtarea
  2 207 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04832
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Trevligt hus med öppen och ljus planlösning där vyn över fälten utanför ständigt gör sig påmind och där de varma dagarna avnjuts vid poolområdet intill fälten. Stort allrum med kök, allrum och matsal i öppen plan där kökets bardisk centralt i rummet samlar familj och vänner. Här har man även utgångar till uteplatser i flera vädersträck vilket gör att den härliga lantliga och avslappnade känslan mellan inne och ute är stor. I allrummet finns även en braskamin för den kalla årstiden att mysa framför. Separat sovrumsavdelning med två sovrum, gästtoalett, stort badrum och egen tvättstuga. Utöver ytan i huset har finns det även på fastigheten ett stort garage samt eget gästhus om 15 kvm med ytterligare ett sovrum som även det har egen uteplats mot fälten intill. Generöst poolområde med stort trädäck som har en magisk känsla här njuter man av lata dagar i den gjutna och uppvärmda poolen. För komplett Objektbeskrivning med detaljer kring boarea etc vänligen klicka vidare in på bilagd pdf.

Kök

Gediget träkök med vitvaror från Siemens.

Badrum

Stort badrum i bruna och neutralt vita toner utrustat med golvvärme, dubbeldusch, toalett och dubbeltvättställ.

Gästtoalett

Separat gästtoalett med wc och tvättställ.

Tvättstuga

Generös tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Boarean enligt taxeringsinformationen uppgår till 119 kvm. Uppvärmd och gjuten pool med fint uppbyggt poolområde. Mindre del av trädäcket tillhörande poolområdet går in över grannens åkermark.

Beskrivning uteplats

Flertalet uteplatser med vackra och fria vyer.

Övriga byggnader

Rymligt och isolerat garage med förråd och poolrum. Även här vattenburen golvvärme. Gästhus med egen uteplats ut mot fälten med intilliggande förråd (elburen värme). Gästhusets boarea uppgår till 15 kvm enligt taxeringsinformationen.

Övrig information om byggnaden

Boarean enligt taxeringsinformationen uppgår till 119 kvm. Uppvärmd och gjuten pool med fint uppbyggt poolområde. Mindre del av trädäcket tillhörande poolområdet går in över grannens åkermark.

Övrig information

Boarean enligt taxeringsinformationen uppgår till 119 kvm. Uppvärmd och gjuten pool med fint uppbyggt poolområde. Mindre del av trädäcket tillhörande poolområdet går in över grannens åkermark.

Bilplats

Uppställningsplats för flertalet bilar. Garage med plats för en bil.

Beskrivning uteplats

Flertalet uteplatser med vackra och fria vyer.

Övrig information om tomten

Lättskött trädgårdstomt med fina naturinslag och vackra vyer.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2011

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp (3- kammarbrunn m infiltrering)

Uppvärmning

Bergvärme med vattenburen golvvärme + eldstad

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Förmån: Officialservitut Väg, 1278-1903.1

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

620 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

21 september 2022

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 864 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

7 000 kr

Uppvärmning

30 183 kr

Elförbrukning

25 372 kWh/år

VA

8 000 kr

Total driftskostnad

45 183 kr

I uppvärmningskostnaden ingår kostnader för bergvärme, hushållsel och uppvärmning av pool. Avser 2021 årskostnader.
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär. I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger.

Övrigt

I Boarp ligger Båstads golfbana som med sina två 18-hålsbanor erbjuder fantastisk golf. Förutom golf är idrottsutbudet på Bjärehalvön stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Från Boarp har man ett perfekt utgångsläge oavsett om man är golfare eller brinner för naturupplevelse, cykling eller andra aktiviteter.

Dokument
Karta
Boarpsvägen 262
Boarp

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg