MED6E2829972F8E49258E24A8497AE78CA5

Bigarråslingan 28

Hemmeslöv

Nybyggt hus på Heden i Hemmeslöv

I Hemmeslöv på populära Heden ligger denna tilltalande och moderna enplansvilla. Här bor man på promenadavstånd till hav och sandstrand samtidigt som man har närhet till nya stationsområdet och Båstad bykärna. Lättskött och soldränkt tomt på fint och familjevänligt läge med smart planerad interiör där man har två separata sovrumsavdelningar och den gemensam social yta i mitten. Sammantaget erbjuds 4 sovrum, kök i öppen planlösning med vardagsrum med utgång till uteplats samt två badrum och tvättstuga/groventré. Sammantaget en fastighet som både kan passa som fritids- eller permanentboende med närhet till mycket. Varmt välkomna att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info.

 • Pris
  6 995 000 kr
 • Boyta
  138 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  646 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04821

Via en gruslagd uppfart når ni husets huvudentré som välkomnar er in i en rymlig hall som inledningsvis erbjuder ett klinkergolv som sedan går över i ett vitlaserat ekparkettgolv som är genomgående för resten av bostaden. Vidare från hallen möts ni av en ljus och öppen planlösning där köket och vardagsrummet går i ett. Från vardagsrumsdelen når ni också husets altandäck och uteplats. Det kompletta och stilrena köket från Vedum erbjuder gott om arbetsytor i kombination med vitvaror från Siemens. I direkt anslutning till köket finns också husets tvättstuga/groventré samt teknikdel. Det finns två separata sovrumsdelar i huset. I ena delen finner ni ett allrum som leder in till 3 sovrum följt av en walk in closet och ett helkaklat badrum med tillhörande dusch. I den andra delen finner ni Master Bedroom med egen walk in closet och rymligt badrum som är helkaklat likt det andra badrummet med tillhörande dusch. Inredningen i badrummen är också från välkända och kvalitativa Svedbergs och fångar upp stilen som är i köket. Extravaganser som erbjuds i huset är ett Plejd system som kan styra båda utvändig och invändig belysning, Yale doorman lås i båda dörrar, svart elutrustning följt av inmålade lister i samma kulör som väggar som skapar en exklusiv och kvalitativ känsla. Fastigheten och tomten är lättskött då den är plan i kombination med mestadels gräsmatta som sköts av medföljande robotgräsklipparen. Möjligheten att upprätta en carport med tillhörande förrådsdel är god. Sammantaget ett bekymmersfritt nytt och fräscht boende med närhet till allt Bjärehalvön har att erbjuda.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Beskrivning uteplats

Trädäck i sydväst

Övriga byggnader

Möjlighet finns att uppföra både en carport och förråd. Robotgräsklipparen är en Husqvarna Automover och ingår i köpet.

Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information

Fiber

Bilplats

Uppställning för flertalet bilar. Möjlighet att bygga carport.

Beskrivning uteplats

Trädäck i sydväst

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2021

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Vattenburet golvvärme via frånluftsvärmepump

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 123 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

1 950 kr

El

22 966 kr/år

VA

7 734 kr

Total driftskostnad

37 641 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Uppgifter enligt säljare.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Karta
Bigarråslingan 28
Hemmeslöv

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg