MED6906CBCEAB7845F08F2E5FE9D325C964

Bigarråslingan 26

Hemmeslöv

Exklusiv och modern enplansvilla i populära Hemmeslöv

I Hemmeslöv på populära Heden ligger denna nybyggda enplansvilla som ger en gedigen och kvalitativ känsla. Här bor man på promenadavstånd till hav och sandstrand samtidigt som man har närhet till nya stationsområdet och Båstad bykärna. Lättskött och soldränkt tomt med poolområde på fint och familjevänligt läge med smakfull industrikänsla till interiör i kombination med exklusiva materialval. Utöver huvudhuset finns även en komplett gäst-/uthyrningsdel samt väl tilltaget garage. Sammantaget en fastighet som både kan passa som fritids- eller permanentboende med plats för hela familjen och gäster med närhet till mycket. Varmt välkomna till Bigarråslingan 26, en plats att njuta på.

 • Pris
  9 500 000 kr
 • Boyta
  140 m2
 • Biarea
  60 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  704 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05320

På populära Heden i Hemmeslöv finner ni denna lyxiga enplansvilla! Den nybyggda bostaden utstrålar en gedigen och kvalitativ känsla. Här bor man på promenadavstånd till hav och sandstrand samtidigt som man har närhet till nya stationsområdet och Båstad bykärna. Villan har påkostade materialval med smakfull industrikänsla på interiören. Den välplanerade trädgården skapar en känsla av exklusivitet med den stora träterrassen som ramar in poolområdet. Här finns gott om plats för att njuta av det solgenerösa poolområdet. Villan om 140 kvm består av tre sovrum, varav ett större med eget badrum, walk in closet samt altandörr ut till den vackra utemiljön. Utöver det finns ytterligare två badrum, tvättrum, ett allrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös sällskapsyta. I anslutning till köket finns ett separat och avlägset diskrum med storkök diskmaskin. Bostaden har ett gediget ljusinsläpp med genomgående stora fönster. Från kök och vardagsrum finns stora pardörrar med utgång till trädgården. Köket som är mycket smakfullt med svart inredning och köksö med detaljer av trä är ett Kvänum kök. Exklusiva materialval i form av Elica spis med kolfilter fläkt, tapwell kranar i hela huset, Purus diskbänk och dessutom en avfallskvarn i köket. Alla badrum går i ljusa beige och grå toner, ett badrum är helkaklat med dusch och ett annat har inkaklat badkar. I hela huset ligger slipat betonggolv, vilket bidrar till känslan av kvalitet. Utöver huvudhuset finns även en komplett gäst-/uthyrningsdel. Gästhuset är rymligt med eget sovrum, pentry samt badrum. Plats för hela familjen, gäster och även med möjlighet till uthyrning då det finns ingång både ut mot vägen och in mot poolområdet. Trädgården har blomstrande rabatter i kombination med det exklusiva poolområdet. I denna unika villa bor man bekvämt med såväl välplanerad interiör som utomhusmiljö. Sammantaget en fastighet som både kan passa som fritids- eller permanentboende med lättskött och soldränkt tomt på familjevänligt läge. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information

Fiber

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggår

2020

Fönster

3-glas SP fönster

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Ventilation

Mekanisk FTX- ventilation Systemair

VA

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

500 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 601 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

1 725 kr

El

22 710 kr/år

VA

7 734 kr

Total driftskostnad

32 669 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Uppgifter enligt säljare.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Dokument
Karta
Bigarråslingan 26
Hemmeslöv

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg