Vy-från-norr

Slättarödsvägen 2

Torekov

Smidigt och bekvämt boende mitt i Torekov med inflyttning våren 2023.

Mitt i Torekov mellan service, havet och hamnen ligger Villa Thora, en bostadsrättsförening med sju unika lägenheter som borgar för en privat och exklusiv miljö i hjärtat av byn. Här bor du bekvämt med privat poolområde på centralt läge i Torekov, såväl sommar som året runt. Alla lägenheter är unika och utformade för att på bästa sätt tillgodose de behov vi har idag med väl genomtänkta planlösningar och materialval i en unik omgivning. Välkommen till Brf Sjökapten Kastman mitt i Torekov med inflyttning under våren 2023.

 • Pris
  4 350 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 578 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN04778

Bekvämt i Torekov

Villa Thora

På centralt läge i Torekov mellan service, havet och hamnen ligger Villa Thora, en privat och exklusiv bostadsrättsförening med sju unika lägenheter, eget poolområde, i en fantastisk miljö. med inflyttning under våren 2023. I detta unika bostadsrättsprojekt kan du förvänta dig genuina lägenheter i hjärtat av Torekov där inget lämnats till slumpen. Bostäderna har varierade utformningar där alla har sina unika attribut såsom storlek och läge med egna uteplatser i olika väderstreck. I detta projekt är variationen stor och oavsett om du söker en lägenhet med generösa ytor med privat uteplats/patio, utsikt över Torekov och havet, eller mindre och lättillgänglig lägenhet i med direktaccess till den gemensamma poolen. är detta boende komplett för dig som söker ett bekvämt boende mitt i Torekov! Välkommen till ett av Torekovs bästa läge med unika och bekväma lägenheter för såväl semester som permanentboende. Villa Thora utvecklas med lokalt engagemang där Eddie Bengtssons bygg har utfört ombyggnationen på entreprenad och allt kommer vara klart under våren 2023. Under dokument nedan finns mer information om situationen för projektet, materialval och status för projektet. Välkommen att kontakta oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling direkt på [email protected] eller 0431-37 10 39 för mer information och bokning.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Gemensam källare med separata förråd till 5 av 7 bostäder. Lägenhet 1 & 2 har förråd i bostaden. Poolområde med pergola.

Beskrivning bilplats

Parkering till varje lägenhet mot en avgift om 350 kr/mån.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2023

Areakälla

Kostnadskalkyl

Viss avvikelse kan uppstå i samband med ombyggnationen.

Fönster

3-glas

Våning

1

Lägenhet i etage. Souterräng och entréplan.
Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk FTX- ventilation med värmeåterv + kyla

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme med bergvärme + kyla

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Sjökapten Kastman
Generell information

Brf Sjökapten Kastman. Exklusiv förening mitt i Båstad med endast sju lägenheter och låg belåningsgrad.

Antal lägenheter

7

Andel i förening

17,2%

Månadsavgift

4 578 kr/mån

Exkl. hushållsel, värme, fiber & försäkring. Månadsavgift är baserad på kostnadskalkyl från December 2021 och kommer höjas på grund av, framförallt, ökade räntekostnader. Ekonomisk plan är under uppförande och kommer ligga till grund för föreningens ekonomi och avgifter.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

TV och bredband

Alla lägenheter är framtidsanpassade med separata fiberanslutningar. Varje lägenhetsinnehavare står för sitt egna abonnemang.

Bilplats

Det finns en parkering till varje lägenhet mot en avgift om 350 kr/mån.

Renoveringar

Totalrenovering 2021-2022

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected]
Om området
Generellt

Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.

Dokument
Karta
Slättarödsvägen 2
Torekov

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg