MEDA2C4BE5E57A8434DA998464A9FDF5985

BÄCKAGÅRDSVÄGEN 1

Hasslöv

Kontorsfastighet med stor potential med vackra vyer i Hasslöv

På ett mycket strategiskt läge i södra Halland och vid Hallandsåsens norra sluttning, finner ni denna kontorsfastighet som ligger en kort avstickare från E6:an och besitter stor potential i kombination med vackra vyer ut över ängar och natur. Fastigheten som är på 1791 kvm används idag som kontor i kombination med goda förvaringsmöjligheter och garage. Möjligheten att omvandla byggnaden till privatbostad är god då den en gång i tiden varit detta samtidigt som det är en perfekt fastighet för dig som kanske vill kombinera din privata bostad med din egna verksamhet. Fastighetens kontorsdel genomgick en renovering 2014 samt att man lät inreda ovanvåningen mitten av 1990-talet. Nedervåningen består av 8 kontorsrum i varierande storlek, kopieringsrum, personalrum samt WC medan ovanvåningen erbjuder ytterligare 2-3 kontorsplatser, konferensrum och ytterligare ett WC. Luftvärmepumpar finns installerade i stort sett alla rum. Sammantaget en fastighet som är lokaliserad med härliga vyer över det halländska landskapet i kombination med stora möjligheter där enbart fantasin kan sätta gränser. Varmt välkomna att höra av er för ytterligare information.

  • Pris
    2 495 000 kr
  • Typ
    Kontorsfastighet
  • Ref.Nr
    PP05508

Övrig information

Information
Byggnadstyp

1,5 plan

Byggår

1929

Boyta

400 m2

Renoveringar

Bottenvåningen totalrenoverades 2014. Ovanvåningen inreddes i mitten på 1990-talet.

Antal rum

14

Broadband

Fiber

Energideklaration

Performed

Energideklarationsdatum

2022-04-22T00:00:00

Energiklass

G

Energy consumption

105

PrimaryEnergyNumber

208

Grund

Källare

Frame

Betong/Trä

Stomme

Trä

Tak

Plåt

Fönster

3-glas/2-glas kopplade

Uppvärmning

9 st luftvärmepumpar/vattenburna radiatorer via elpanna

VA

Fastigheten har eget vatten och avlopp

Ventilation

{'type': 'Självdrag', 'inspection': None}

Övrigt

Potentialen att bygga ut ytterligare finns då man har rätten att bygga upp till 471 kvm.

Typkod

325

Taxeringsår

2019

Summa taxeringsvärde

1 010 000 kr

Driftkostnader
Uppvärmning

74 133 kr

VA

1 000 kr

Renhållning

5 000 kr

Totalt

81 133 kr

Övriga byggnader
Om området
Generellt

Vid Hallandsåsens norra fot, precis där fält och bokskog möts, ligger Hasslöv, en tätort i Laholms kommun. En lugn liten by med en skola för barnen som idag drivs av Hasslövs bygdeskola. Det som är mest utmärkande för Hasslöv är den fantastiska skog och natur som omger byn. Perfekt område att vandra omkring i och upptäcka årstidernas olika färger runt omkring sig. Kanske är det vårens klorofyllgröna som är din favorit eller höstens mustiga toner av rött, orange och brun. Vintertid ligger skidanläggningar och skidspår nära intill. En av Linnés lärjungar Pehr Osbeck blev 1760 kyrkoherde i Hasslöv och på grund av hans iakttagelser vet man idag mycket om hur naturen såg ut på den här tiden. Sydväst om Hasslöv ligger naturreservats området Osbecks skogar, uppkallat efter honom. Naturreservatet består av vacker orörd skog, bäckar och flera vandringsleder underbara att ströva omkring i. Bokskogen. I och runt Hasslöv finns flera bronsåldershögar. Den mest kända är Lugnarohögen, som är den enda bronsåldershög i Sverige där man kan gå in och titta på gravsättningen.

Kommunikation

Hasslöv ligger nära motorvägen och Båstads och Laholms tågstation. Inom halvtimmen når du Helsingborg i söder eller Halmstad i norr. På ännu närmare håll har du Laholm, Båstad och Ängelholm. Byns närhet till både andra och större orter, havet och badstränder samt skidbackar och skogen är en av Hasslövs största fördelar.

Karta
BÄCKAGÅRDSVÄGEN 1
Hasslöv

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg