MED26D7912D95684F9E900AC9E05D620C82

Bäckagårdsvägen 1

Hasslöv

Fastighet med stor potential med vackra vyer i Hasslöv

På ett mycket strategiskt läge i södra Halland och vid Hallandsåsens norra sluttning, finner ni denna fastighet som ligger en kort avstickare från E6:an och besitter stor potential i kombination med vackra vyer ut över ängar och natur. Fastigheten som är på 1791 kvm används idag som kontor i kombination med goda förvaringsmöjligheter och garage. Möjligheten att omvandla byggnaden till privatbostad är god då den en gång i tiden varit detta samtidigt som det är en perfekt fastighet för dig som kanske vill kombinera din privata bostad med din egna verksamhet. Fastighetens kontorsdel genomgick en renovering 2014 samt att man lät inreda ovanvåningen mitten av 1990-talet. Sammantaget en fastighet som är lokaliserad med härliga vyer över det halländska landskapet i kombination med stora möjligheter där enbart fantasin kan sätta gränser. Varmt välkomna att höra av er för ytterligare information.

 • Pris
  2 495 000 kr
 • Boyta
  400 m2
 • Antal rum
  14
 • Tomtarea
  1 791 m2
 • Typ
  Övrig bostad
 • Ref.Nr
  PP05543

Välskött fastighet som idag användas som kontorsfastighet i kombination med lager med ytterligare utvecklings- och ombyggnadspotential. Möjligheten att förvandla hela fastigheten till en privatbostad, flera bostäder eller kombinera boende och verksamhet är väldigt god om man inte önskar behålla fastigheten i nuvarande utförande. På bottenvåningen finns idag 10 rum i varierande storlek i kombination med en gästtoalett och komplett kök. Från köket når man också fastighetens större förrådsutrymmen, garage och källardel som ligger i vinkel. Ovanvåningen erbjuder ytterligare 4 rum, toalett och balkong som bjuder in de vackra vyerna mot åsen och ängarna utanför.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Renoveringar

Fiber

Övrig information om tomten

Potentialen att bygga ut ytterligare finns då man har rätten att bygga upp till 471 kvm.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1929

Fönster

3-glas/2-glas kopplade

Grund

Källare

Fasad

Fibercementskivor med underliggande träpanel

Tak

Plåt

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Enskilt vatten och avlopp.

Uppvärmning

9 luftvärmepumpar + vattenburen el

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Laholm Flintarp GA:1 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Vattenskyddsområde

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

600 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

22 april 2022

Energideklarationsförbrukning

105 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Typkod

325, Hyreshusenhet, lokaler

Taxeringsår

2022

Driftkostnader
Renhållning

5 000 kr

Uppvärmning

74 133 kr

Elförbrukning

49 422 kWh/år

VA

1 000 kr

Total driftskostnad

81 133 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även kostnaden för hushållsel.
Om området
Generellt

Vid Hallandsåsens norra fot, precis där fält och bokskog möts, ligger Hasslöv, en tätort i Laholms kommun. En lugn liten by med en skola för barnen som idag drivs av Hasslövs bygdeskola. Det som är mest utmärkande för Hasslöv är den fantastiska skog och natur som omger byn. Perfekt område att vandra omkring i och upptäcka årstidernas olika färger runt omkring sig. Kanske är det vårens klorofyllgröna som är din favorit eller höstens mustiga toner av rött, orange och brun. Vintertid ligger skidanläggningar och skidspår nära intill. En av Linnés lärjungar Pehr Osbeck blev 1760 kyrkoherde i Hasslöv och på grund av hans iakttagelser vet man idag mycket om hur naturen såg ut på den här tiden. Sydväst om Hasslöv ligger naturreservats området Osbecks skogar, uppkallat efter honom. Naturreservatet består av vacker orörd skog, bäckar och flera vandringsleder underbara att ströva omkring i. Bokskogen. I och runt Hasslöv finns flera bronsåldershögar. Den mest kända är Lugnarohögen, som är den enda bronsåldershög i Sverige där man kan gå in och titta på gravsättningen.

Kommunikation

Hasslöv ligger nära motorvägen och Båstads och Laholms tågstation. Inom halvtimmen når du Helsingborg i söder eller Halmstad i norr. På ännu närmare håll har du Laholm, Båstad och Ängelholm. Byns närhet till både andra och större orter, havet och badstränder samt skidbackar och skogen är en av Hasslövs största fördelar.

Dokument
Karta
Bäckagårdsvägen 1
Hasslöv

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg