MEDAE18D733F2F94C98AEEBF7A4D75244FC

Åsagatan 13

Skummeslövsstrand

Välpnanderad och gedigen enplansvilla på attraktivt läge i Skummeslövsstrand

Nu ges möjligheten att förvärva en gedigen enplansvilla på bra läge med sammanbyggt garage, uterum, gästdel och spabad i populära Skummeslövsstrand. Välplanerad villa med kök i vinkel, två sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum/arbetsrum och ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Uterum i soligt sydvästläge med uteplats i klinker. Ett vackert smidesstaket omgärdar den lättskötta tomten som ligger bara ett stenkast från strand och salta bad och med närhet till brygga, restauranger, förskola, matvarubutik och vårdcentral. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

 • Pris
  9 495 000 kr
 • Boyta
  140 m2
 • Biarea
  40 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  1 247 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05482

Välkommen till denna lättskötta och gedigna en-plansvilla mitt i Skummeslövsstrand! En ljus entré välkomnar dig in i denna villa med genomgående ljusa väggar och golvkakel i samtliga rum. Från entrén sträcker sig en fin siktlinje genom hall till vardagsrum och dess stora glaspartier mot havet i väst. Glaspartierna ger fint ljusinsläpp till det stora vardagsrummet som även har skjutpartier till uterummet. I hallen finns också ett mindre sovrum/arbetsrum. Till höger om entrén finns ett ek-kök i vinkel med svart köksutrustning. Stora fönster ger fint ljusinsläpp till matplatsen. I anslutning till köket finns en tvättstuga med genomgång till varmgarage och förråd. Till vänster om entrén finns två badrum med dusch, två rymliga sovrum med klädkammare och genomgång till uterum. Längs med uterum och vardagsrum löper en lång terrass med klinker och smidesstaket samt ett spabad. Från terrassen leder en trappa ner i den sluttande trädgården till ett gäststuga/förråd. Trädgården är i stort mycket lättskött och bjuder på havsglimtar och uteplats i bästa soliga sydvästläge! Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

I huset finns också central dammsugare, fiber och egenborrat hål för bevattning. Robotgräsklippare och spa-bad ingår i köpet.

Övriga byggnader

15 kvm Komplementbyggnad som består av en förrådsdel och ett gästrum. Hela fastigheten är inhägnad av ett vackert smidesstaket och elektriska grindar.

Övrig information om byggnaden

I huset finns också central dammsugare, fiber och egenborrat hål för bevattning. Robotgräsklippare och spa-bad ingår i köpet.

Övrig information

I huset finns också central dammsugare, fiber och egenborrat hål för bevattning. Robotgräsklippare och spa-bad ingår i köpet.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2009

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Betong/Trä

Tak

Glaserat tegel

Utvändigt plåtarbete

Zink

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump/vattenburen golvvärme

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Pantbrev

6 000 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

4 101 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 055 kr

Elförbrukning

14 784 kWh/år

El

22 176 kr/år

VA

6 525 kr

Total driftskostnad

30 756 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Snittpris per/kWh som använts är 1,5 kr.
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Karta
Åsagatan 13
Skummeslövsstrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg