MEDEEB8D0A80E6C4D9D8879C0AE9EB2B83F

Annas väg 14

Hemmeslövsstrand

Drömvilla i New England stil på strandnära läge i Båstad - Hemmeslövsstrand

Vacker villa i New England stil. Huset andas elegans med genomgående väl valda exklusiva och hållbara material. Öppet upp till nock, två braskaminer med murstockar i skiffer, designade spegeldörrar, synliga takbjälkar och antiktumlade kalstensgolv. Stort trädäck, utedusch och gjuten mosaikklädd pool med trampolin i Teak. Carport, förråd och gäststuga.

 • Pris
  15 900 000 kr
 • Boyta
  240 m2
 • Biarea
  60 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 145 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME03421
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Fantastisk vacker, stilfull och mysig villa i New England stil. Här har ingenting lämnats åt slumpen såväl utvändigt som invändigt. Huset andas elegans, har genomgående väl valda material som både är exklusiva, hållbara och smakfulla detaljer som skapar känsla. Öppet upp till nock, två braskaminer med murstockar i skiffer, specialdesignade spegeldörrar, synliga takbjälkar och antiktumlade kalstensgolv är några av de trivsamma inslagen som bidrar till villans härliga karaktär och atmosfär. Denna smakfulla villa ritad av Kay Linghoff uppfördes 2009 och är byggd i 1½ plan med tillhörande fristående gäststuga och garage med förråd. Stora sällskapsytor, öppet upp till nock, synliga takbjälkar och härliga braskaminer. Genom entrén möts man av ljuset som flödar in genom det stora fönsterpartierna och den fina utsikten över trädgården och poolen med kringbyggt trädäck. Till vänster från entrén ligger sovrumsdelen med tre sovrum och badrum. Till höger från entrén ligger entréplanets sociala ytor med kök vardagsrum och matplats. Trivsamma ytor att umgås på, perfekt för den aktiva familjen. Huset har genomgående antik tumlade kalkstensgolv i entré, hall, badrum, kök, matplats och tvättstuga. Sovrummen, övreplan och vardagsrummet har mörka trägolv. Övre plan är fördelat på sovrum, loftgång, badrum, klädkammare och rymligt allrum med öppet upp till nock och balkong mot vardagsrummet. Platsbyggd förvaring, takfönster, synliga bjälkar och flera takfönster som ger fina ljusinsläpp. Mysig trädgård med gräsmatta, insyns skyddande växter, utedusch och uteplatser i alla väderstreck. Mosaikklädd gjuten pool med overflow, 8x4 meter, med ett djup på 1.1 till 2.05 meter, trampolin i Teak och kringbyggt trädäck. Carport med isolerat förråd. Gäststuga med toalett. Måste bara upplevas på plats så varmt välkomna att boka visning!

Kök

Lidhults kök i massivt trä. Stort och luftigt kök med bardisk, bra arbetsytor och förvaring. Skafferi med kylning. Köket är utrustat med vinkyl, köksfläkt med infravärmare, avfallskvarn, gas-/elspis från Wolf, kyl/frys från Sub-zero,

Badrum entréplan

Ljust badrum med toalett, kombinerad dusch och ångbastu, dubbla handfat i kommod med bänkskiva i kalksten.

Badrum 2 entréplan

Badrum med dusch, toalett och handfat.

Badrum övreplan

Badrum med stengolv, dusch, toalett, takfönster och handfat.

Sovrummen

Fyra sovrum varav tre på entréplanet. Matser bedroom har öppet upp till nock, vacker murad öppen spis. Alla sovrum på entréplanet har altandörrar.

Tvättstuga

Tvättstuga med bra förvaringsmöjlighet och utgång till trädgården. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns installerat. Sonos ljudsystem i hela huset och utvändigt.

Övrig information om byggnaden

Fiber finns installerat. Sonos ljudsystem i hela huset och utvändigt.

Övrig information

Fiber finns installerat. Sonos ljudsystem i hela huset och utvändigt.

Byggnadstyp

1½-plansvilla i u-form

Byggår

2009

Fönster

Energiglasfönster

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Skiffer

Utvändigt plåtarbete

Aluzink

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärme. Golvvärme på bottenplan och radiatorer på övre plan.

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

7 200 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

26 september 2012

Energideklarationsförbrukning

110 kWh/kvm och år

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

5 235 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är en av Båstads mest populära delar med sin närhet både till Båstad centrum och den långa soldränkta stranden. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger nybyggda Hotel Riviera som erbjuder trevlig restaurang och bar och en barnvänlig miljö med lekrum och pool. Här kan man njuta året om av med härliga vyer mot havet och stranden.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 15-20 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an för dig som pendlar. Närheten till flygplatsen i Ängelholm gör det möjligt att ta sig till Stockholm på drygt en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med Heberleins delikatess, välsorterad fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Outlet Syd med kläder för alla åldrar, Elon vitvarubutik samt ett stort träningscenter i Friskis & Svettis regi.

Dokument
Karta
Annas väg 14
Hemmeslövsstrand

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg