MED60844C74B1934F2D9C704B4DFC44F0BD

Ängelholmsvägen 6B

Centrala Båstad

Mysigt parhus med lättsköttomt i centrala Båstad

Mitt i hjärtat av Båstad med promenadavstånd till hamn, strand, restauranger och tennis ligger detta mysiga parhus med egen trädgård och uteplats med kvällssol. Huset har använts som fritidshus och är välvårdat och omhändertaget där en del är original från byggåret, badrummet på entréplan är renoverat på senare år. Från entréplanet finns flera utgångar till trädgården, här finns även stort allrum med matplats, kök, sovrum, renoverat badrum och tvättstuga. Stort allrum med fina vyer från balkongen på ovanplan, två sovrum och badrum. Lättskött tomt med stensättning och gräsmatta samt garage. Välkomna till en skyddad oas endast ett stenkast från Båstads puls där man med enkla medel kan sätta sin egen prägel på detta trivsamma hus.

 • Pris
  5 495 000 kr
 • Boyta
  137 m2
 • Biarea
  18 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  394 m2
 • Typ
  Parhus
 • Ref.Nr
  AO05554
 • Tillträde
  Enl. ök. Snabbt tillträde möjligt.

Kommande visning

Anmälan krävs. Kontakta Anna för att anmäla dig till visningen.

Nära hav och puls

Mitt i centrala Båstad, skyddat och lugnt ligger detta omhändertagna parhus som nu ska byta ägare. Här bor man bekvämt och behagligt, en kort promenad tar dig till morgondopp, hamn, nöjen, tennis och allt Båstad har att erbjuda. Trivsamt läge och bostad som i många år använts som fritidshus och är välvårdat trots att mycket är original sedan byggåret. Väldisponerade och öppna ytor både på entréplan och ovanplan som även har en balkong med fina vyer över takåsarna och natur. Genom grinden tar vi oss in till fastigheten med stensatta gångar och genom entrén möts av en öppen hall med trappa till ovanplan. Från hallen nås vardagsrum och matplats och här finns dörr som leder till den stensatta uteplatsen med underbar kvällssol. Kök med nyare klinkergolv och plats för matbord. På detta plan finns även sovrum med garderobsvägg, renoverat badrum med dusch, samt tvättstuga och grovkök som båda har dörr till trädgården. En trappa upp finns öppet allrum med utgång till balkongen i västerläge och fin utsikt. Två lika stora sovrum, samt ett mindre rum med takfönster som fungerar bra som kontor eller extra sovrum. Här finns även stort badrum i original med badkar. Stensatta uteplatser både i söder och nordväst och tomten inramas av staket och grönska och är väldigt insynsskyddad och lummig. Till fastigheten tillhör även garage som nås från parkeringen vid huset. En promenad på ca 400m tar dig ner till strandpromenaden som leder längs med kustremsan med flertalet badbryggor, badplatser, vacker natur och bebyggelse. I närheten finns nya Gamlegården med bland annat matbutik och restaurang och några gator ner nås tennisområdet med restauranger, badstrand, kallbadhus och mysiga hamnen. Varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling för att boka din privata visningstid!

Kök

U-format kök med gott om förvaring och arbetsytor. Originalinredning i väldigt fint skick, vitvaror i form av spis med ugn, fläkt, kyl och diskmaskin. Nyare klinkergolv.

Badrum

Helkaklat badrum på entréplan som är renoverat ca år 2010. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegel, toalett. Elgolvvärme. Badrum på ovanplan har våtrumsmatta på väggar och golv. Stort takfönster och utrustat med badkar, toalett, bidé, handfat och spegelskåp.

Tvättstuga

Tvättstuga och grovkök med förvaring, tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor, skåpsförvaring och klinkergolv. Dörr till trädgården mot både söder och norr.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Badrum entréplan renoverat samt nytt golv i kök och tvättstuga/groventré ca år 2010. Fyra nya takfönster.

Beskrivning uteplats

Stensatt och mysig uteplats i både söder och nordvästläge med grönska runt om.

Övriga byggnader

Garage finns som nås från parkeringen. Detaljplanen för området ligger under fliken dokument, kontakta Båstad kommun för mer info.

Renoveringar

Badrum entréplan renoverat samt nytt golv i kök och tvättstuga/groventré ca år 2010. Fyra nya takfönster.

Bilplats

Garage tillhör och finns vid parkeringen. Här finns även plats till förvaring.

Beskrivning uteplats

Stensatt och mysig uteplats i både söder och nordvästläge med grönska runt om.

Övrig information om tomten

Otroligt mysig och skyddad lättskött trädgårdstomt med buskar, staket och häckar mot grannar.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1976

Fönster

2-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel & trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt El

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Förmån: Officialservitut Gångväg, 11-BÅS-429/75.7 Förmån: Officialservitut Gångväg, 11-BÅS-429/75.8 Förmån: Officialservitut Väg, 11-BÅS-429/75.1 Last: Officialservitut Väg, 11-BÅS-429/75.9

Planbestämmelser

Stadsplan Stadsplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 390 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 671 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

3 740 kr

Elförbrukning

9 480 kWh/år

El

12 000 kr/år

VA

7 734 kr

Total driftskostnad

23 474 kr

I uppgiften för el ingår även kostnad för uppvärmning. Kostnad för försäkring tillkommer. Dödsbo som använts som fritidsboende.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Ängelholmsvägen 6B
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg