MEDF6433BAF801C4A678234BA1C5D8AAF2A

Ängelholmsvägen 64

Båstad

Centralt läge med möjlighet att utveckla ca 600 kvadratmeter boa!

Med utsikt över Båstad och Laholmsbukten finns nu denna möjlighet att förvärva och utveckla denna välplacerade fastighet med bra utveckling -och projektmöjligheter för såväl flera bostäder som drömhuset. Välkommen till Ängelholmsvägen 64 och denna framtida plats för livet!

  • Pris
    5 500 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    DK05176

Utvecklingsfastighet

Övrig information

Information
VA

Vatten saknas. Avlopp saknas, finns vid tomtgräns.

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Avtalsservitut Väg Förmån: Officialservitut Väg, 11-BÅS-473/77.1 Last: Avtalsservitut: Väg, 11-IM5-73/5772.1 Last: Officialservitut Väg, 11-BÅJ-239.1

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

500 000 kr

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

828 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Obebyggd tomt erhåller skatt om 1% av fastighetens taxeringsvärde.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Ängelholmsvägen 64
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg