MED2D636C2C780D4011952369C525F43B62

Agatvägen 17

Östra Karup

Enplanshus på trevligt och strategiskt bra läge!

Genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning med tre sovrum och två badrum, ett hus som passar många familjekonstellationer. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning vilket skapar en stor trevlig sällskapsyta. Fina ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna. Trädgård och stort härligt trädäck med utgång från allrum/kök och sovrum. Carport och förråd.

 • Pris
  3 895 000 kr
 • Boyta
  114 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  675 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS05460
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Modernt & Lättskött

I Östra Karup i Båstads kommun, som är Bjärehalvöns entré, ligger denna 1-plans villa, uppförd 2020. Östra Karup är en mysig by vid foten av Hallandsåsen och endast ca 5 km via cykelvägar till Båstads vidsträckta sandstränder. Området har fått sitt namn Agatvägen från ädelstenen agat. Genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning med 3 sovrum och 2 badrum, gör att huset passar många familjekonstellationer. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning vilket skapar en stor trevlig sällskapsyta. Fina ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna. Trädgården vetter i väster för perfekt solläge. Stort härligt trädäck med utgång från allrum/kök och sovrum. Här bor du med närhet till naturreservat och Äppelgårdens golfbana ligger endast en kort promenad från området. Området har ett strategiskt bra läge med ca 3 km till Båstads nya tågstation vid området Tuvelyckan och till Båstad centrum är det ca 8 km. Precis ovanför Östra Karup ligger Hallandsåsen med sin fantastiska natur och små smultronställen redo att upptäckas. Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. E6:an tar dig till Helsingborg centrum på 30 min och köpcentrumet Hallarna i Halmstad på under 20 min. Varmt välkommen till Agatvägen!

Kök/vardagsrum

Modernt kök med infälld ledbelysning, decton bänkskiva och stänkskydd. Dubbla luckor upp till tak och lådfronter i vitt med integrerade alu silverhandtag. Samtliga vitvaror från GRAM, kyl och frys, inbyggd kolfilterfläkt i rostfritt, induktionshäll, rostfri inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, och diskmaskin. Sofistikerat, genomtänkt och praktiskt. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en stor social yta att umgås på. Fina ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som ger en ljus och luftig känsla och utgången till trädäcket via den stora skjutdörren i glas förbinder ute- och innemiljön.

Badrum 1

Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Handfat i kommod samt badrumsskåp med spegel. Handdukstork, toalett och duschhörna med glasdörrar. Badrummet nås direkt från entrén.

Badrum 2

Helkaklat rymligt badrum med svart klinker golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med handfat i kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork, badkar och toalett.

Sovrummen

Rymligt master bedroom vita väggar, högt i tak och utgång till trädäcket i söderläge. Intill master bedroom ligger det andra sovrummet som idag används som kontor, vita släta väggar och bra ljusinsläpp. Det tredje sovrummet nås från hallen, vita väggar och horisontellt fönster på husets gavel.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med bra förvaring. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva med vask, förvaringsskåp och värmepanna. Klinkergolv och vitmålade väggar/delvis kaklade, samt lamellgardiner som går att dra för för att dölja maskinerna.

Carport/förråd

Fristående carport med vidbyggt förråd.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns

Beskrivning uteplats

Stort härligt trädäck som sträcker sig längs husets båda kortsidor hela ena långsidan samt del av entrésidan.

Övrig information om byggnaden

Fiber finns

Övrig information

Fiber finns

Bilplats

Carport och uppfart

Beskrivning uteplats

Stort härligt trädäck som sträcker sig längs husets båda kortsidor hela ena långsidan samt del av entrésidan.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2020

Fönster

Isolerglas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk med frånluftsåtervinning

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Östra Karup GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

1 535 334 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

30 augusti 2022

Energideklarationsförbrukning

58 kWh/kvm och år

Energiklass

D

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2022

Summa taxeringsvärde

2 083 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

1 950 kr

Elförbrukning

11 216 kWh/år

El

27 555 kr/år

VA

3 400 kr

Total driftskostnad

33 730 kr

I kostnaden för el ingår uppvärmningskostnad och hushållsel.
Om området
Generellt

Vid foten av Hallandsåsen bor du granne med ett naturreservat men också nästgårds till kommunikationer i en växande by. Med en historia av förbipasserande soldater, snapphanar och rövare är idag Östra Karup präglad av boende och jordbruk. Här finns kommunens äldsta kyrka som uppfördes redan under 1000-talet.

Kommunikation

Strax öster om byn ligger motorvägen E6:an som går mellan Malmö och Göteborg, i en brant stigning över Hallandås. Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. Härifrån känns avstånden korta till städer som Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Ja, till och med Köpenhamn. Väljer du att pendla med tåg ligger den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv endast 10-15 min från Östra Karup med cykel och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg.

Närservice

I byn finns förskola, låg- och mellanstadieskola och en helt ny förskola, med fem fräscha och moderna avdelningar. Vidare finns här ett handels- och verksamhetsområde där bland annat lågprisaffären Gränslösa, Ernst textil samt Willab garden finns med både biltvätt och mack intill. I Östra Karup finns Äppelgårdens golf- och nöjespark, jaktskyttebana och idrottshall och på andra sidan infartsvägen mot Hemmeslöv finns en ny ridanläggning.

Övrigt

För naturälskaren och fågelskådaren finns våtmarken "Klarningen", som är en större grund slättsjö kring Stensån skapad för att bidra till en ökad biologisk mångfald. Även en populär plats för skridskoåkning på vintern! Från Östra Karup tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningarna Vallåsen eller Kungsbygget.

Dokument
Karta
Agatvägen 17
Östra Karup

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg