MED0B327E0182794C13B44497EF270E5CD0

Agardhsgatan 59B

Centrala Båstad

Drömhus om 1-plan på Agardhsgatan

Välkommen till ditt nya paradis, ett centralt beläget hem på den förtrollande Agardhsgatan i Båstad. Här, bara ett stenkast från hamnen, tennisbanorna och den skimrande stranden, väntar en sommardröm på 1-plan som skapats för att smälta samman med sin plats på ett privat och lugnt läge. Huset, som är nybyggt, har genomgående exklusiva materialval, härlig komfort och ett tilltalande estetiskt uttryck där man bor och lever på privat och lugnt läge.

 • Boyta
  179 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  461 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05744

Välkommen till ditt nya paradis, ett centralt beläget hem på den förtrollande Agardhsgatan i Båstad. Här, bara ett stenkast från hamnen, tennisbanorna och den skimrande stranden, väntar en sommardröm som skapats för att smälta samman med sin plats på ett privat och lugnt läge. Villan sträcker sig över ett plan och erbjuder dig cirka 180 kvadratmeter av sofistikerat boende. Vid ankomst möts du av en lättskött och medelhavsinspirerad innergård, komplett med en förtjusande uppvärmd pool, perfekt för avkoppling och nöjen. Genom den gedigna Ekstrands dörren och väl inne i huset möts man av nordisk design i perfekt harmoni med en härlig medelhavskänsla, samtidigt med genomgående exklusiva materialval. Du välkomnas av en öppen och rymlig hall med stilren förvaring och väggbelysning från CTO lighting. Det stilrena köket, utfört i vackert valnötsträ, lockar med Gaggenau-vitvaror, vackra stenskivor samt i öppen plan där golvet av härdad ek binder samman utrymmena på ett vackert vis. Här möts moderna bekvämligheter med klassisk elegans. Genomgående i huset finns stora faustlight spotlights elegant bronsfärgade. Uttag och lampswitches från Atelier Luxus. Ytterligare detaljer följer samma materialval, med noggrant utvald borstad brons som genomgående används i hela huset för dimmers, kontakter, blandare och dörrhandtagen från Hardandware. Vilket ger ett enhetligt och exklusivt intryck. För den ultimata avkopplingen finns ett rostfritt spabad som bjuder in till lyxiga stunder av välbefinnande. De exklusiva detaljerna lyser upp varje hörn av hemmet; från Velfac-fönstren som släpper in det naturliga ljuset till det inbyggda högtalarsystemet som skapar den perfekta atmosfären för varje tillfälle. De öppna planlösningarna flödar fritt mellan rummen och skapar en känsla av rymd och gemenskap. Badrummen välkomnar dig med en blandning av microcement och vacker calacatta marmor, smyckade med exklusiva detaljer såsom behandlad mässing i detaljer som mellan golvövergångarna. En braskamin utgör det centrala hjärtat i hemmet, smakfullt placerad för att avnjutas från både allrum och kök där man även har vacker utsikt ner över Laholmsbukten och Båstads takåsar som skapar en naturlig målning genom fönstret. Sobra materialval med cementfärgade och spacklade väggar ger en känsla av enkelhet och elegans, med exklusiva Njord innerdörrar, väggar och tak i harmoniserande toner som skapar en enhetlig och fridfull atmosfär. Med plats för ett par bilar är din ankomst till detta hem lika bekväm som den är imponerande. Upplev en livsstil av oöverträffad komfort och stil i detta unika tillhåll på Agardhsgatan! Välkommen hem till din egna oas mitt i Båstad.

Kök

Sobert kök från Nordiska Kök i valnötstoner och vitvaror från Gaggenau samt köksblandare från Nordic tech.

Tvättavdelning

Praktisk tvättavdelning placerad intill köket. Utrustad med tvätt- & torkmaskin från Miele, vask samt panna.

Badrum

Exklusivt utformade badrum med en härlig mix av calacatta marmor och microcement i stilrent utförande där både golv och dörrar är av microcement. Dessutom med belysning från Andlight, Monolouge London och master badrummet har Leebroom lampor samt platsbyggd stilren kommod.

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Lättskött södertomt med plattsatta ytor och grönskande omgivning där det svalkande badet ligger i oasens centrum. Uteplatsen nås via skjutdörrar och när väl öppna så infinner sig en härlig inne/ute känsla med välbehag.

Bilplats

Uppställningsplats för flertalet bilar finns på uppfarten till huset.

Beskrivning uteplats

Lättskött södertomt med plattsatta ytor och grönskande omgivning där det svalkande badet ligger i oasens centrum. Uteplatsen nås via skjutdörrar och när väl öppna så infinner sig en härlig inne/ute känsla med välbehag.

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggår

2023

Fönster

Velfac

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Typ av tomt

Anlagd trädgårdstomt

Ventilation

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme i hela huset

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Bogen GA:1

Planbestämmelser

Stadsplan (1987-10-09)

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotSelected

Typkod

423, Industrienhet, metall- och maskinindustri

Taxeringsår

2021

Driftkostnader
Renhållning

3 000 kr

El

25 000 kr/år

VA

7 500 kr

Total driftskostnad

35 500 kr

Driftkostnad uppskattad då ingen bott i huset ännu. Exkl försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Agardhsgatan 59B
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg