MED7CB61ECD53D24A7985482D014769282F

Agardhsgatan 51

Centrala Båstad

Charmigt gathus på Agardhsgatan i Båstad

På rätt sida av Agardhsgatan, med underbar trädgård ner mot havet, finner ni detta charmiga och tilltalande gatuhus på en av Sveriges mest eftertraktade gator. Huset har stor potential och har även egna parkeringsplatser där en ut av dem är i garage. Från huset har man vackra vyer och Laholmsbuktens glittrande siluett nedanför. Välkomna till Agardhsgatan 51.

 • Pris
  16 500 000 kr
 • Boyta
  137 m2
 • Biarea
  82 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  320 m2
 • Typ
  Kedjehus
 • Ref.Nr
  DK01724
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Välkomna till Agardhsgatan 51 och en av de mer genuina fastigheterna på gatan. Mitt i vimlet, med badrocksavstånd till hamn, strand och bad men på privat och lugnt läge njuter man här av lugnet och vyerna över kust och hav i genuin och sann miljö med Agardhsgatan som kuliss. Klassiskt gathus på rätt sida av Agardhsgatan med tillgång till både garage och uppställningsplats för bil samt möjlighet till egen gästlägenhet. Ett bedårande korsvirkeshus med rosor och trädgård mot havet på en av Sveriges vackraste och attraktivaste gator. Huset är i uppdateringsbehov som med rätt öga kan bli ett unikt hem med trädgård ner mot havet på Agardhsgatans finare delar. Grundattribut som takbjälkar, plankbeklädda väggar, stor murstock och en genuin känsla skapar här möjligheterna för att skapa något unikt mitt i centrala Båstad. Huset har generös takhöjd på entréplan samt rymlig källare med möjlighet till separat lägenhet och ovanvåning med fantastisk utsikt. Välkomna till Agardhsgatan 51 - din privata oas i Båstad.

Kök

Fullutrustat kök med nyare kyl, frys (2010) och diskmaskin (2013). Vidare finns här fläkt, spishäll samt ugn. Köket har klinkersbelagt golv med golvvärme.

Badrum

På entréplan finns gästtoalett och på ovanvåningen stort badrum med både dusch och badkar samt golvvärme.

Tvättrum

Placerat i källaren med tvättmaskin och torktumlare från 2014.

Planlösning

På entréplan finner man hall med gästtoalett, större kök med matplats, allrum samt ett sovrum. På övre plan finner man två sovrum, mindre allrum/tv hörna samt badrum. Utöver detta har man stor källare med både verkstad, tvättstuga, matkällare samt diverse andra utrymmen där man med fördel gör om ena delen till gästavdelning med egen ingång.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Garage med plats för en bil. Egen ingång till källaren där man med lite fantasi kan inreda egen gästlägenhet med egen in/utgång till trädgården samt med access till huset.

Bilplats

Uppfart för en till två bilar samt garageplats för en bil.

Övrig information om tomten

Insynsskyddad och trevlig trädgård med uteplatser och vyer ner över Laholmsbukten.

Byggnadstyp

1½-plans gathus

Byggår

1929

Fönster

2-glas

Grund

Källare

Fasad

Korsvirke + trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä + Betong

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen via nyare pelletspanna samt elpatron + braskamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Last: Officialservitut Fasad, 1278-1169.1

Planbestämmelser

Stadsplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 490 000 kr

Energideklaration

NotPerformed

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

5 227 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Renhållning

3 211 kr

Uppvärmning

10 000 kr

Elförbrukning

9 035 kWh/år

El

10 000 kr/år

VA

4 425 kr

Total driftskostnad

27 636 kr

Helårsbostad. Uppgifterna ca uppgifter.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Bilplats

Parkeringsplats för en till två bilar samt garage med plats för en bil.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Agardhsgatan 51
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg