MED1F12B3372D844B08BDFAA0ECE2932C99

Lindallén 14P, lgh 91

Båstad Väster

Totalrenoverad marklägenhet i Skånegården med utsikt över pool och hav!

På ett av Båstads bästa lägen med ett stenkast från hav, hamn, centercourt och Skansenbadet, finner ni denna totalrenoverade marklägenhet med havsutsikt! Lägenheten har nya ytskikt, helkaklat badrum, nytt kök, sovrum och allrum med markterrass samt en fantastisk utsikt över havet, den vackra innergården och det privata poolområdet. Föreningens huvudbyggnad erbjuder gästrum, bibliotek, hobbyrum, sällskapsrum och mycket mer. Välkommen att kontakta Maria Ståhl för mer information och för att boka visning!

 • Pris
  3 495 000 kr
 • Boyta
  40 m2
 • Månadsavgift
  2 774 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  MS06072

På ett mycket attraktivt läge på Båstad väster, finner ni denna trevliga, totalrenoverade och lättskötta marklägenhet i populära Brf Skånegården! Hallen och köket har ett vackert sandfärgat kalkstensgolv med golvvärme och genomgående ljusa väggar och tak. Hallen har flertalet garderober och gott om plats för förvaring. Till vänster om hallen ligger ett sovrum med ljust trägolv och därefter ett helkaklat badrum, klätt med samma vackra kalksten. Duschväggar i klarglas och nya vitvaror från Duravit. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning där sällskapsrummet ligger ett etage ned med fin utsikt. Nytt kök i modern stil i trä med svarta detaljer från Ballingslöv. Integrerad kyl, frys och praktisk bänkskiva i rostfritt samt stänkskydd av glas. Sällskapsrummet har ett ljust trägolv och mycket ljusinsläpp genom stort fönsterparti med direktutgång till markterrass. Härifrån har man utsikt mot havet och över föreningens innegård och poolområde. Marklägenheten genomgick hösten 22 en totalrenovering med nya ytskikt, ny golvvärme, nya energisnåla oljefyllda element (LVI) och i år har även rören relinats. Sammantaget en mycket fräsch, bekväm och inflyttningsklar lägenhet på ypperligt läge, bara ett stenkast från centercourten och skansenbadet och allt Båstad har att erbjuda! Populära Brf Skånegården speglar Bjärehalvöns bästa sidor; natur, service och upplevelser. Den vackra naturen finner man i den rogivande gemensamma trädgården. Känn lavendeldoften sprida sig på sommarkvällen medan vattenfontänens porlande ljud hörs i bakgrunden. Promenera längs havet och ta ett svalkande dopp från skansenbadets brygga och sandstrand eller gör ett besök på kallbadhuset. Den utmärkta servicen gör att du kan njuta av ledigheten och lugnet medan föreningen tar hand om poolen, trädgården och alla de andra gemensamhetsutrymmen. Känn historiens vingslag i Skånegårdens huvudbyggnad, dess salonger och bibliotek och för att inte nämna vackra trädgården där självaste tenniskungen Gustav V gärna tillbringade sin lediga tid. Gustav V skådades ofta även på de närliggande tennisbanorna och centercourten är än i dag synonymt med Båstad. Här skapas upplevelser av högsta klass och utbudet av restauranger, nöjen och kulturliv är stort, både i Båstad, hamnen och runt om på vårt underbara Bjäre!

Kök

Modernt kök i trä med svarta detaljer och bänkskiva i rostfritt. Vitvaror från Siemens; integrerad kyl/frys, induktionshäll 2 plattor samt kombinerad ugn/microugn. Nytt 2022.

Badrum

Helkaklat badrum i kalksten med duschväggar i klarglas, toalett och handfat från Duravit. Nytt 2022.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Brf Skånegårdens huvudbyggnad erbjuder bl.a. vacker trädgård, bibliotek, hobbyrum, och sällskapsrum. Här finns även 10 st gästrum att boka samt kök och allmänna utrymmen för större middagar eller fester. Förråd finns att hyra, separat, 600kr/år.

Beskrivning bilplats

Två parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

91

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggår

1969

Areakälla

föreningens information

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Uppvärmning

Direkt El

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Skånegården
Generell information

Anrik Brf på Väster i Båstad intill centercourten och stranden.

Antal lägenheter

106

Andel i förening

0,8%

Månadsavgift

2 774 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten, varmvatten, 2 parkeringstillstånd, sophantering, tvättstuga med 4 maskiner och 3 torktumlare samt 2 torkrum och all drift av hela Skånegårdens anläggning såsom pool, trädgård, allmänna utrymmen m.m.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Nej

Bilplats

Föreningen har flera parkeringsplatser.

Renoveringar

Beslutad underhållsplan finns för renovering av föreningens byggnader.

Indirekt nettoskuldsättning

175 184 kr

Driftkostnader
El

9 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

9 000 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel och uppvärmning, i snitt ca 750 kr/mån. Från och med årsskiftet kommer faktisk elförbrukning per lägenhet att betalas i efterskott. Elen hanteras av föreningen i samarbete med Brunata.
Om området
Generellt

Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren. Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader. Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.

Kommunikation

Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads sjudande hamnområde som erbjuder både shopping, konserter, kaféer, barer och restauranger, finns nära och du tar dig lätt dit med en kort promenad eller cykeltur. I centrala Båstad finns det mesta man kan tänkas behöva.

Övrigt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Lindallén 14P, lgh 91
Båstad Väster

Maria Ståhl

Fastighetsmäklare

Jag har alltid haft ett intresse för bostad, inredning och arkitektur och älskar att i min roll som fastighetsmäklare få hjälpa säljare och köpare med vad som kan vara deras största affär i livet! Jag går in i varje förmedling med ett stort driv, kreativitet och starkt personligt engagemang där min vision är att förmedla varje objekt på ett tryggt och professionellt sätt - som om det vore min egen! Givetvis med målet att uppnå bästa resultat och att alla parter känner stor nöjdhet. Bakom min lugna personlighet finns en arbetsmyra med mycket energi, bred kompetens, hög servicegrad och en stor dos vilja och målmedvetenhet. Anlita mig - jag utlovar fullt fokus på just din bostadsaffär!

Maria är sedan flera år bofast i utkanten av Båstad och har sedan barnsben spenderat varje sommar på och kring vårt underbara Bjäre! Hon började som mäklarassistent hos oss och har med sitt sinne för ordning och reda full koll på allt som rör förmedlingsprocessen. Vid sidan om arbetet att förverkliga våra kunders boendedrömmar, gillar Maria att resa och upptäcka nya platser, träffa nya människor och spendera kvalitetstid med familj och vänner. Marias motto är att ta vara på varje dag och njuta av livet!

Maria Ståhl.jpg