MED68B8ED08144E4D5D8FC30811E083B6DC

Knösaliden 1

Kattvik

Charmig enplansvilla med havet och Kattviks småbåtshamn som scen

Välkommen till en charmig enplansvilla med havet som scen och utsikt över Kattviks småbåtshamn. Detta hem erbjuder två rymliga sovrum, ett stilrent badrum, en praktisk tvättstuga och ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. En stor altan med fantastisk havsutsikt och en mysig braskamin i vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär. Med solpaneler på taket och en ny Nibe-panna är detta energisnåla hem både hållbart och ekonomiskt. På fastigheten finns även en carport och en nyligen elektrifierad förrådsbyggnad. Ett unikt tillfälle att förvärva ett drömboende med ett eftertraktat läge nära naturen. Välkommen hem till Kattvik! Välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för mer info.

 • Pris
  6 950 000 kr
 • Boyta
  94 m2
 • Antal rum
  3
 • Tomtarea
  600 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP06075

Välkommen till ett hem som verkligen har allt – med havet som scen och vyer ner mot Kattviks småbåtshamn erbjuder denna charmiga enplansvilla en livskvalitet utöver det vanliga. Här får du en välplanerad planlösning med vacker natur och betande kor på ängarna precis intill knuten. Villan har tre rum och kök, fördelade på två rymliga sovrum, en praktisk tvättstuga och ett stilrent badrum. Det ljusa vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Här finns också en mysig braskamin som blir en naturlig samlingspunkt under kyligare kvällar. Från vardagsrummet når du direkt ut till en stor altan där du kan njuta av den fantastiska utsikten över havet och småbåtshamnen – en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Detta hem är inte bara vackert, utan också hållbart och ekonomiskt smart. Solpanelerna på taket och den nya Nibe-pannan bidrar till ett energisnålt boende med låga driftkostnader, vilket gör detta hem lika bra för plånboken som för miljön. På fastigheten finns även en carport och en nyligen elektrifierad förrådsbyggnad, vilket ger extra förvaringsutrymme och bekvämlighet. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende med ett läge som sällan kommer ut på marknaden. Med sin fantastiska utsikt, moderna bekvämligheter och charmiga omgivning är denna villa den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i detta idylliska och energieffektiva hem. Välkommen hem till Kattvik!

Övrig information

Information
Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2010

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Ny Nibepanna dec 2023 Luft/vatten (golvvärme) + Solpaneler 2020 + kamin

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1963-07-19)

Pantbrev

1 700 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

4 429 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 321 kr

Elförbrukning

6 504 kWh/år

El

12 427 kr/år

VA

7 757 kr

Total driftskostnad

22 505 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning. Enligt säljarens uppgifter.
Om området
Generellt

Kattvik är en småort och fiskeby i Båstads kommun belägen på kusten mellan Båstad och Torekov. Kattvik gränsar till Bjärekustens naturreservat. Den pittoreska småbåtshamnen är en given mittpunkt med en kiosk, båtuthyrning, bad och krabbfiske.

Kommunikation

Från Kattvik kan man med enkelhet cykla in till Båstad på 20 minuter om man vill ställa bilen. Med Närtrafik Båstad NO 9 kan man med beställd buss åka Skånetrafiken till och från Kattvik.

Närservice

En kort bilfärd bort ligger Boarps Handelsby med allt från nybakta frallor till en köttbutik. I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger.

Karta
Knösaliden 1
Kattvik

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg