MED1B068B8560964A8FA53759D83725F49F

Östanvindsgatan 7G

Nya Kungsgården

3 rum och kök

Välkommen till denna 3-rums bostadsrättslägenhet i ett charmigt 2-plans radhus. Belägen på andra våningen, erbjuder den en rymlig balkong med en markis som sträcker sig över hela längden och en trevlig utsikt över det gröna området. Lägenheten ligger i ett lugnt och fridfullt område med promenad- och cykelvägar som tar dig till Brännborns centrum och de mysiga delarna av Ängelholm. Interiören erbjuder exempelvis en öppen planlösning mellan kök och en rymlig matplats samt rikligt med naturligt ljus genom många fönsterpartier. Välkommen att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

 • Pris
  1 865 000 kr
 • Boyta
  104 m2
 • Månadsavgift
  5 751 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME06019

Lugnt läge

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

Ingår i månadsavgiften

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

0054

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Radhus

Byggår

1982

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Ordered

Energiklass

None

Förening - HSB Brf Kungsgården
Generell information

VÄLKOMMEN TILL BRF KUNGSGÅRDEN Vi i Brf Kungsgården värnar om gemenskap och ett trivsamt boende. I bostadsrättsföreningen är det många familjer som ska trivas tillsammans vilket innebär att man måste visa hänsyn grannar emellan. Med en ömsesidig respekt och ett gott humör formar vi vårt kvarter som bygger på trivsel, trygghet och samhörighet.

Antal lägenheter

96

Andel i förening

1,1%

Månadsavgift

5 751 kr/mån

inkl. VA, TV, ip-tel, bredband, P-plats

inkl. VA, TV, ip-tel, bredband, P-plats
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Övrigt

Läs vidare på föreningens hemsida: https://kungsgarden.hsbbrfwebb.se/ Föreningens brevlåda finns vid kvartershuset, Nordanvindsgatan 8 J, 262 42 Ängelholm. Vi tömmer inte brevlådan dagligen. Frågor som gäller månadsavgifter, autogiro, pantförskrivningar, överlåtelser samt andrahandsuthyrning. Kontakta Frida Cutic Telefon: 042-19 95 00 Mejl: [email protected]

Bilplats

Finns 10 st bilplatser

Indirekt nettoskuldsättning

178 717 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Området Nya Kungsgården ligger strax öster om centrala Ängelholm med gångavstånd till centrum. Området ligger nära Ängelholms externa shoppingcentrum med flera stora matbutiker. Här bor du också en kort promenad från Kungsgårdshallen och har nära till åpromenaden. Området har stor variation på hus, gårdsmiljöer, gångbanor och grönska.

Kommunikation

Det finns bra busskommunikation. Bla buss 507, 510 och 511 går här.

Bilplats

Finns goda parkeringsmöjligheter i detta område.

Närservice

Inom gångavstånd finns Ica Maxi, Apotek och Brännborns center men diverse butiker med möjlighet att handla både möbler, prydnadssaker, mat & fika, kläder och målarfärg och tapeter m.m

Dokument
Karta
Östanvindsgatan 7G
Nya Kungsgården

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg