MEDB673CBD053F94FBD91588890AA7BCB65

Kustvägen 41L

Mellbystrand

Praktisk och välplanerad bostad på attraktivt läge i Mellbystrand

Välkommen till denna havsnära lägenhet i Mellbystrand där inventarier ingår i köpet! Social och trevlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och uteplats i direkt anslutning. Dessutom på ett bekvämt läge med endast en kort promenad från salta dopp och stranddyner. Genomgående ljus interiör och gott ljusinsläpp! Attraktiva Mellbystrand som ständigt utvecklas för både turism och året runt boende. Välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information!

 • Pris
  1 595 000 kr
 • Boyta
  36 m2
 • Månadsavgift
  1 413 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP06004

Välkommen till en strandnära bostadsrätt i Mellbystrand! Bo på ett bekvämt läge i en social och öppen lägenhet. Njut av den rymliga uteplatsen på markplan och ett ljust hem interiört. Endast en kort promenad från havet, stranden, restauranger och allt annat som växande Mellbystrand har att erbjuda! Lägenheten om 36 kvm har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån kommer man även ut till den härliga uteplatsen. Utöver denna del finns ett mindre rum som antingen kan användas som kontor, sovrum eller garderob allt beroende på vad just du har för behov. Utöver detta finns också en sovalkov med skjutdörrar och ett kaklat badrum. Badrummet är vitt och helkaklat med dusch och tvättmaskin. I övrigt ligger parkettgolv och genomgående vita väggar i hela lägenheten. Mindre kök från Ballingslöv med tillhörande köksö med förvaring och sittplatser. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin och ugn och spis. Sammantaget ett lättskött hem på attraktivt läge, passar perfekt som semesterboende likväl som permanentboende. Härlig lägenhet på ett bekvämt läge med endast en kort promenad från salta dopp och stranddyner i attraktiva Mellbystrand som ständigt utvecklas! Varmt välkomna att kontakta Philip för mer information!

Övrig information

Information
Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

B2-11A

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-planshus med 2 lägenheter

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Mellbystrands Strandhotell
Antal lägenheter

26

Månadsavgift

1 413 kr/mån

I avgiften ingår renhållning, vatten/avlopp, parkering och förråd. Hushållsel ingår ej.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Indirekt nettoskuldsättning

166 155 kr

Driftkostnader
El

12 810 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

12 810 kr

Om området
Generellt

Mellbystrand, badorten som lockar allt fler till permanent boende. Det är inte så konstigt. Kombinationen av lugn och harmoni vid havet och närheten till E6:an gör Mellbystrand till ett passande boendealternativ för de flesta. Sveriges längsta sandstrand sträcker sig längs orten.

Kommunikation

Laholms kommun har ett vittförgrenat nät av kommunikationsleder. E 6 och Västkustbanan skär genom kommunens västligaste, riksväg 15 förbinder Halmstad med Karlshamn i Blekinge och riksväg 24 Laholm med Hässleholm i nordöstra Skåne. Busslinje Laholm - Laholms tågstation - Mellbystrand - Skummeslövsstrand - Tuvelyckan och Båstads tågstation går genom Mellbystrand.

Närservice

Sommarparadiset Mellbystrand är uppbyggt kring turismen. För att tillmötesgå de många besökarna och de fast boende finns bland annat restauranger, affärer, köpcenter, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Orten bjuder också på många utomhusaktiviteter förutom havsbad till exempel fotbollsgolf, minigolf och motionsslingor.

Övrigt

Vid Lagans mynning eller Lagaoset är intresset för sportfisket av lax och havsöring stort. Naturen här är föränderlig med de strand sporrar som bildas när havsströmmarna får utloppet att sakta flytta sig norrut. En vacker plats att besöka och kanske prova på kitesurfing!

Dokument
Karta
Kustvägen 41L
Mellbystrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg