MEDC1670B3790C44580965AA19C76E47F2C

Yrvädersstigen 18

Nya Kungsgården

Kvalitativt och insynsskyddat radhus intill ån

Äntligen kan vi presentera välskött och modernt radhus i centrala Ängelholm. Precis intill åpromenaden och grönska ligger detta hus i två plan som är perfekt för dig som söker ett inflyttningsklart och välskött boende med praktiska ytor och stor härlig altan mot grönskan vid Rönne å. Entréplanet erbjuder ljusa och öppna sociala ytor med utgång till altan i etage. Separat walk in closet samt tre sovrum på ovanplan och master bedroom med flera fönster mot underbar utsikt. Kvalitativt och lättskött hem för dig som vill bo centralt och lugnt i moderna öppna ytor.

 • Pris
  4 395 000 kr
 • Boyta
  144 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  183 m2
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  AO05995
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Kommande visning

Föranmälan krävs. Kontakta Anna för att boka tid för visning.

Smakfullt vid Rönneå

I centrala Ängelholm inpå naturen längs med vackra Rönne Å letar nu smakfullt och kvalitativt radhus efter ny ägare. Genom åren har huset genomgått en hel del renoveringar och är idag ett modernt och fräscht hem för dig som vill bo centralt och lättskött samtigt som ytorna är rymliga och välplanerade. På några minuter längs med åpromenaden nås centrum med shopping, restauranger och nöjen, lika nära finns Brännborn Center med butiker och stormarknader. Här välkomnas man in genom grinden till stensatt entrésidan med plats för trädgårdsmöbler där morgon och förmiddagssolen kan avnjutas. Väl inne lyfts blicken mot ljuset från fönsterna vid altanen och öppenheten på hela planet. Från hallen till vänster finns tvättstuga, toalett samt dubbla klädkammare/förråd. Vidare ligger köket som är uppdaterat med luckor och kakel. I det öppna rummet finns plats för matbord och vitrinskåp och vidare finns stor plats för stor soffgrupp. Här har man nyligen satt upp både snygga och ljuddämpande akustikpaneler från Wood up wall som ger ett elegant uttryck i rummet. Från vardagsrummet nås altanen som är byggd ii etage med stor yta för både matbord och loungegrupp med markis som kan skydda. Inbyggda blomlådor och klättrande växter skapar en riktigt trivsam plats att vistas på. Nivåskillnaden gör att tomten blir skyddad från insyn och utsikten mot ån med dess intilliggande växtlighet ger en privat känsla. Tillbaka in huset leder trappa till plan två som har hall där våniingens alla rum nås och rakt fram ligger badrummet. Helkaklat modernt badrum med ljusa ytskikt och takkupol som släpper in ytterliggare ljus. Utrustat med både badkar och dusch. Två sovrum finns i husets östra del, och åt väster finns master bedroom och intilliggande rum som idag är inrett som stor walk in closet. Master bedroom har en behaglig grön färg på väggarna och här njuter man gärna och länge av utsikten och höjden från den inbyggda balkongen med flera fönster. Här finns även plats för skrivbord om så önskas. Huset har fördelaktigt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme och har Energiklass B. På entrésidan finns rymligt förråd och det ingår även garageplats. Både tåg, buss och motorväg finns lättilgägligt och Ett läge som är svårslaget om man vill bo lättskött med hög standard i lugna omgivningar, samtidigt som stans puls med nöjen och service finns på promenadavstånd.

Kök

Trevligt kök som är öppet mot matplats och allrum. Utrustat med rostfria vitvaror, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, spishäll, ugn och fläkt.

Toalett

Helkaklad WC med toalett och handfat i kommod.

Badrum ovanplan

Stilfullt helkaklat badrum utrustat med både dusch och badkar. Här finns även toalett, handfat i kommod, spegel och handdukstork. Takkupol släpper in ljus även ovanifrån.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har löpande underhållt och renoverat under åren. 2021 byggdes balkongen in och fönster och vägg monterades. Badrummet på ovanvåningen renoverades 2018, intyg finns. Altanen byggdes 2021. Köket renoverades 2013. WC entréplan 2010. Ytskikt i vardagsrum master bedroom, trappa och hall renoverades 2023. Nya fönster åt norr byttes 2013 och åt söder 2018.

Beskrivning uteplats

Stor altan i etage med klättrande växter och platsbyggda blomlådor. Här finns gott om plats för både loungegrupp och matbord samt skyddande markis. Utedusch.

Övriga byggnader

Förråd finns vid entrén.

Bilplats

Garage och parkeringsplats.

Beskrivning uteplats

Stor altan i etage med klättrande växter och platsbyggda blomlådor. Här finns gott om plats för både loungegrupp och matbord samt skyddande markis. Utedusch.

Övrig information om tomten

Lättskött och välplanerad tomt med altan åt söder med vackra vyer mot ån med grönska.

Byggnadstyp

Radhus 2 plan

Byggår

1978

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel & trä

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Betong

Typ av tomt

Insynsskyddad tomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Fjärrvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Ängelholm GA:3 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Garage och/eller parkering

Planbestämmelser

Stadsplan (1975-12-23)

Nätbolag

Öresundskraft

Pantbrev

2 660 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

8 december 2022

Energideklarationsförbrukning

89 kWh/kvm och år

Energiklass

B

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 900 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

3 116 kr

Uppvärmning

21 200 kr

Elförbrukning

4 500 kWh/år

El

8 400 kr/år

VA

8 588 kr

Total driftskostnad

43 704 kr

Utöver angiven driftskostnad tillkommer även försäkring och fastighetsskatt. Fiber finns indraget.
Om området
Generellt

Området Nya Kungsgården ligger strax öster om centrala Ängelholm med gångavstånd till centrum. Området ligger nära Ängelholms externa shoppingcentrum med flera stora matbutiker. Här bor du också en kort promenad från Kungsgårdshallen och har nära till åpromenaden. Området har stor variation på hus, gårdsmiljöer, gångbanor och grönska.

Kommunikation

Det finns bra busskommunikation. Bla buss 507, 510 och 511 går här.

Bilplats

Finns goda parkeringsmöjligheter i detta område.

Närservice

Inom gångavstånd finns Ica Maxi, Apotek och Brännborns center men diverse butiker med möjlighet att handla både möbler, prydnadssaker, mat & fika, kläder och målarfärg och tapeter m.m

Dokument
Karta
Yrvädersstigen 18
Nya Kungsgården

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg