MED2B142658C0684F97B16B059B8C19540B

Planteringsvägen 5A

Ängelholm

Tvåa med balkong på första våningen

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina genomgående tvåa på populära Villan. Välskött lägenhet med balkong och mysig gemensam innegård med grönområde och grillplats. Rymligt vardagsrum, sovrum med utgång till balkong och kök med plats för matrumsmöblemang. Här bor man med närhet till Ängelholms serviceutbud, vackra promenadstråk längs Rönneå och med cykelavstånd till stranden. Korta avstånd till centrum, skola, matbutiker och restauranger. Bekvämt och smidigt boende! Välkomna att kontakta Frances för att boka in din visningstid

 • Pris
  1 300 000 kr
 • Boyta
  55 m2
 • Månadsavgift
  3 530 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  FS05983

Kommande visning

Vänligen kontakta mäklaren för att anmäla dig till visning!

Välskött genomgående tvåa med balkong och närhet till Ängelholms serviceutbud, vackra promenadstråk längs Rönneå och med cykelavstånd till stranden. På första våningen, endast en halvtrappa upp, välkomnas man in i hallen som har bra plats för klädavhängning. Lägenhetens genomgående planlösning med ljusinsläpp från öst och väst ger en ljus och luftig känsla. Direkt till vänster från entrén nås köket, ljust kök med matplats vid fönstret, bra förvaringsmöjlighet och arbetsytor. Köket är utrustat med ljusgrå köksinredning, laminatbänkskivor i mörkare grå nyans, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll och ugn. Ljust vardagsrum med utsikt mot föreningens gemensamma uteplats och grönområde. Trivsamt sovrum med ingång till klädkammare och utgång till balkong i sydost. Genomgående ljust laminatgolv och vita släta väggar. Helkaklat badrum med dusch, handfat i kommod och toalett.

Övrig information

Information
Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

0002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggår

1948

Areakälla

Föreningens information

Fönster

Isolerglas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Nätbolag

Öresundskraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

22 mars 2018

Energiklass

E

Förening - HSB Bostadsrättsförening Lergöken i Ängelholm
Generell information

Föreningen äger fastigheten Solrosen 1 och finns på adress Planteringvägen 5 A-E och Åsbogatan 33 A-D.

Antal lägenheter

42

Andel i förening

1,8%

Månadsavgift

3 530 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

TV och bredband

TV via Telia, fiber.

Bilplats

Föreningen har 21 parkeringsplatser, separat kö.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

4 332 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

4 332 kr

Om området
Generellt

I denna vackra kuststad belägen i nordvästra Skåne, bor ni med närhet till det mesta och bästa. Förutom milslånga fantastiska stränder, Rönne-å och härlig skog erbjuder Ängelholm även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjes-/fritidsaktiviteter. På sommaren blommar staden upp och det finns då ett stort antal trevliga uteserveringar där man kan slå sig ner och njuta av livet. Hembygdsparken, Rögle BK, EVS, stränderna och stadens vackra å promenader är några av de pärlor som ängelholmarna är stolta över.

Kommunikation

Som till mycket annat finns även närheten till bra kommunikationer. Med bil är det enkelt att ta sig till och från Ängelholm via E6:an. Från stadens centrum nås Ängelholm Helsingborg Airport på ca 10 minuter med bil. Från Ängelholms centrala station går tåg till Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Göteborg mfl. Stadsbussarna och de regionala bussarna gör det även enkelt att ansluta till tågstationen samt att ta sig runt i kommunen och vidare till andra kommuner.

Närservice

Ängelholms breda serviceutbud erbjuder bland annat bibliotek, biograf, Vattnets Hus, fina badstränder, hamn, butiker, vårdcentraler, skolor F-9, gymnasieskola, muséer och ett mycket stort utbud av olika idrottsaktiviteter.

Dokument
Karta
Planteringsvägen 5A
Ängelholm

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg