MED7C133174D8364D4AAA5FE2C458B459FB

Kattviksvägen 315B

Norrviken

Exklusiv lägenhet med havet som scen

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig terrass på 43 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats med en elbilsladdare och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

 • Pris
  6 995 000 kr
 • Boyta
  93 m2
 • Månadsavgift
  5 028 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP05785

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig terrass på 43 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Köket från Vedum är utrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens och har också en inbyggd vinkyl. De generöst tilltagna bjälklagen och golvvärmen skapar en känsla av hemtrevnad och komfort, samtidigt som den väl tilltagna takhöjden om ca. 4 meter upp i nock i kök, vardagsrum och Master Bedroom ger en känsla av rymd och frihet. De helkaklade badrummen, varav det ena har tvättmöjligheter, är utrustade med moderna och stilrena materialval som garanterar både komfort och funktionalitet. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt att det ligger tennis- och padelbanor i närheten följt av en badbrygga för det svalkande morgondoppet. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats med en elbilsladdare och ett förråd för förvaring. Läget är oslagbart - med Norrvikens trädgårdar runt hörnet och närhet till allt som den skånska kusten har att erbjuda. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

Elbilsladdare

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

3101

Lägenhetsnummer register

3101

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-planshus med 2 lägenheter

Byggår

2023

Möjligt tillträde juni 2023

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

Aluminiumbeklädda träfönster i 3-glas

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Frånluft med tilluftsmodul alternativt luft vattenvärmepump

Energideklaration

NotSelected

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.

Kommunikation

Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.

Övrigt

Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.

Dokument
Karta
Kattviksvägen 315B
Norrviken

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg