MEDA6FEC3F7D3BA437CB70F1BDC72588AF8

Kattviksvägen 303B

Norrviken

Exklusivt boende längs Bjärehalvöns vackra kustlinje vid Norrviken, Båstad

Upptäck det ultimata kustlivet vid Norrvikens By - en exklusiv bostadsutveckling som är belägen endast ett stenkast från havet, strax utanför Båstad.

 • Pris
  7 495 000 kr
 • Boyta
  133 m2
 • Månadsavgift
  7 190 kr/mån
 • Antal rum
  5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05776

Norrvikens By 2.0

Norrvikens By ligger i en öppen glänta på gränsen mellan Norrvikens Trädgårdar och Laholmsbuktens blåa glimmer - en idealisk plats för dem som söker en lugn och naturnära livsstil, endast tre kilometer från Båstad. Här kommer du uppleva en spektakulär havsutsikt från varje hörn av ditt hem, tack vare de noggrant utformade fönsterpartierna och skjutdörrarna. Njut av en idyllisk livsstil omgiven av fantastisk natur - från vacker kustlinje till grönskande landskap. Välkommen att njuta av ett exklusivt och avskilt boende med havet, stranden och grönskan alldeles intill. Tillträde från juni 2023

Lägenhet 9002

Med Norrvikens sluttning i ryggen upplever man direkt av den vackra utsikten över havet. Genom entrén på bottenplan stiger man in i bostaden med generös takhöjd och generösa öppna ytor som omringas av kök och sällskapsdel. Med möjlighet till två sovrum nere ligger det centralt även ett generöst badrum på detta våningsplan. Till andra våningen tar man sig upp till med den stora trappan med avsats och utgång till den privata uteplatsen i söder. Ovanvåningen består av ett stort generöst sällskapsrum samt ytterliggare två sovrum och badrum. Planlösning ligger under dokument längre ner på denna sida. Materialvalen i bostaden är tidlösa med den rätta känslan för läget. För visning på plats, vänligen kontakta oss redan idag!

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd intill biluppställningsplatsen.

Mark som ingår i upplåtelsen

Uteplats samt gräs

Beskrivning bilplats

Bilplats intill bostaden. Förberett för laddstation.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

9002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggår

2023

Möjligt tillträde juni 2023

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

Aluminiumbeklädda träfönster i 3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Frånluft med tilluftsmodul alternativt luft vattenvärmepump

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Norrvikens by
Antal lägenheter

24

Andel i förening

5,3%

Månadsavgift

7 190 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Övrigt

Gemensamma solcellsfångare på föreningens byggnader som bidrar till föreningens ekonomi.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected].
Om området
Generellt

Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.

Kommunikation

Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.

Övrigt

Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.

Dokument
Karta
Kattviksvägen 303B
Norrviken

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg