MED67F84B264E1D450C94F3B2092D91F057

Hakonhus park 4

Centrala Båstad

Påkostad lägenhet på attraktivt läge i Båstad!

På högt och privat läge på Kungsberget i Båstad finner ni denna Premium lägenhet med närhet till strand, hav och den centrala bykärnan. En välplanerad lägenhet med påkostade materialval. 80 kvm fördelat på 4 rum och med rymlig öppen sällskapsyta. Dessutom en stor balkong att njuta av de magiska vyerna över Båstad och Laholmsbukten. I föreningen finns gemensam infinity-pool och spa-avdelning. På detta attraktiva läge bor man med andra ord mycket bekvämt. Lägenheten passar perfekt för den som söker ett boende året runt eller en övernattningsbostad med mycket hög standard.

 • Pris
  6 995 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 429 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP05678

Lägenheten har underbar utsikt mot väster över Båstad och havet där Bjärehalvöns gröna silhuett och Mariakyrkan ligger i blickfånget. Projektet är ritat av Andreas Martin-Löf som har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte!

Lägenheten

Välkommen in till denna fantastiska lägenhet i Brf Kungsberget! Genom entrén möts man av ljuset som leds in genom lägenhetens stora fönsterpartier i väster. I hallen ligger snygg mörk klinker på golvet och här finns plats för att inreda din helt egna hall precis som du vill ha den. De integrerade garderoberna som löper längs med väggen till höger övergår i det snygga ljusa köket som tillsammans med sällskapsrummet, de stora fönsterpartierna och balkongen i två väderstreck utgör bostadens hjärta med dess magiska utsikt i väster över Båstad. På med badrocken och så tar du hissen utanför ytterdörren som går rakt ner till spa avdelningen. Lägenheten har tre sovrum, två ligger i den bakre delen av lägenheten till vänster om entrén och hallen och ett ligger i anslutning till sällskapsrummet. Vidare har lägenheten två ordentliga badrum med dusch, toalett, tvättställ med bra material och snygg design. I det stora badrummet finns även en kombimaskin. Välkommen till en av Båstads i särklass bästa lägenhet!

Övrig information

Information
Mark som ingår i upplåtelsen

Balkong

Beskrivning bilplats

Till lägenheten hör en parkeringsplats mot avgift om 350 kr/månad.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

B202

Lägenhetsnummer register

1102

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Areakälla

föreningens information

Fönster

Isolerglas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk med frånluftsåtervinning

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Kungsberget 1 Båstad
Generell information

Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

6,2%

Månadsavgift

4 429 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.

Renoveringar

Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.

Indirekt nettoskuldsättning

784 403 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

El

5 735 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

5 735 kr

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Tillkommer kostnad för egen elförbrukning. Tillkommer 119 kr för fiber-tv samt 350 kr för p-plats.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Hakonhus park 4
Centrala Båstad

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg