MED4FCCF2E28D7542E2AD86E3BFC9816763

Trapetsgatan 36G

Ängelholm

20kvm balkong som delvis är inglasad

Modern och ljus fyra med egen hiss och stor balkong som delvis är inglasad på det nya växande området Fridhem i Ängelholm. Lägenheten ligger på andra våningen med entréhall i markplan, här har ägarna installerat hiss som ger full tillgänglighet samtidigt som man bor trivsamt en våning upp. Ljusa trägolv i hela lägenheten, kök, matplats och allrum kombinerat i anslutning till balkongen och flera stora golvfönster ger härlig närhet till utemiljön. Tre sovrum, två helkaklade badrum och klädkammare. Välkomna att kontakta Anna för att boka din visningstid!

 • Pris
  3 650 000 kr
 • Boyta
  108,5 m2
 • Månadsavgift
  6 188 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO05643
 • Tillträde
  Enligt ök. Snabbt tillträde möjligt.

Kommande visning

Anmälan krävs. Kontakta Anna för att boka tid.

Våning två med hiss!

I det nya växande området Fridhem ligger denna ytterst välplanerade fyra på andra våningen med stor balkong. Här bor man tryggt på andra våningen med privat entrédörr och hall på markplan med ektrappa upp till lägenheten samt hiss som leder upp till lägenheten. Det är den enda lägenheten med hiss som tar oss direkt in i lägenheten där vi möts av härligt ljus och fräscha öppna ytor. I hela lägenheten ligger tidlöst ljust trägolv och från trappan och hissen finns separat förråd, och till höger två rymliga sovrum. Intill finns helkaklat badrum i ljusa toner med dusch. Vidare ligger det stora härliga rummet med plats för både matbord och soffgrupp med öppen planlösning till köket i vinkel. Ljuset från stora golvfönster och balkongen ger en mycket luftigt känsla. Utgång till den underbara 20kvm stora balkongen som är delvis inglasad och delvis öppen med skyddande tak. Lägenheten ligger i lugna omgivningar på hörnläge och med härlig södersol. Från köket kommer vi vidare in i master bedroom med intilliggande badrum och separat rymligt klädkammare med skjutdörr. Även detta badrum är helkaklat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen på markplan har praktisk yaledoorman, på golvet ligger klinker och här finns hatthylla för ytterkläder. I hela lägenheten är väggarna vita och släta, vattenburen golvvärme i alla rum och fina fönsterbrädor i sten. Lägenheterna stod klara så sent som 2020 och har riktigt stilrena ytor både inne och ute. Fasaderna kläds av skiffer med mörkgrå fönsterprofiler som ger ett levande karaktäristiskt uttryck och kombineras med föreningens finplanerade gemensamma uteytor med bland annat boulebana och pergola. Fridhem är ett nytt växande och spännande område i södra delen av centrala Ängelholm med korta avstånd till det mesta. På cykel tar man sig till centrum, ishall, idrottsanläggning, tågstation, hav, skog och mycket mer. Välkomna till ett modernt, tillgängligt och lugnt boende med en riktigt bra planlösning på andra våningen. Bara att flytta in och njuta av tillvaron i ett modernt hem! Kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din visingstid.

Kök

Tidlöst HTH kök med vita släta luckor, vitrinskåp med infälld belysning, stenbänkskiva och stänkskydd över köksbänk. Rostfria vitvaror i form av kyl och frys i fullhöjd, ugn, induktionshäll och fläkt. Spotlights i taket.

Badrum

Fräscht badrum med kakel och klinker, duschhörna, toalett, handfat med underskåp, spegelskåp.

Badrum med tvätt

Rymligt helkaklat badrum intill master bedroom med dusch, tvättställ med lådor, spegelskåp, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Från badrummet nås klädkammare via skjutdörr med hyllsystem och garderob.

Övrig information

Information
Renoveringar

Ägare installerade hiss i samband med nybyggnationen som ett tillval. Hissen besiktigas var 24e månad, besiktigad och godkänd januari 2023.

Beskrivning bilplats

Föreningen har parkeringsplatser, 200kr/mån, separat kö.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

B7

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2 plans

Byggår

2020

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Entré på markplan med hall där egen trappa och hiss leder direkt till lägenheten.
Ventilation

Mekanisk FTX- ventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning

Fjärrvärme, FTX (värmeåtervinning från ventilation)

Nätbolag

Öresundskraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - BRF Fridhem Fotbollen
Antal lägenheter

38

Andel i förening

3,4%

Månadsavgift

6 188 kr/mån

Uppvärmning och sophämtning ingår i avgiften. Kostnad för vatten och avlopp, el, försäkring och internetabonnemang tillkommer.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Bilplats

38 parkeringsplatser. Parkering kan hyras för 200kr/mån i anslutning till bostaden.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

16 908 kr/år

VA

3 610 kr

Total driftskostnad

23 374 kr

I avgiften ingår värme och sophämtning. Avgiften samt eventuell parkeringsplats, 200kr/mån, betalas per månad. El och vatten betalas kvartalsvis. Fiber finns och ev abonnemang tecknas separat. Försäkring tecknas av ägaren, föreningen har bostadsrättstillägg. Posten "övrigt" avser service, nödtelefon och besiktning (görs var 24e månad) av hissen.
Om området
Generellt

I denna vackra kuststad belägen i nordvästra Skåne, bor ni med närhet till det mesta och bästa. Förutom milslånga fantastiska stränder, Rönne-å och härlig skog erbjuder Ängelholm även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjes-/fritidsaktiviteter. På sommaren blommar staden upp och det finns då ett stort antal trevliga uteserveringar där man kan slå sig ner och njuta av livet. Hembygdsparken, Rögle BK, stränderna och stadens vackra å promenader är några av de pärlor som ängelholmarna är stolta över.

Kommunikation

Som till mycket annat finns även närheten till bra kommunikationer. Med bil är det enkelt att ta sig till och från Ängelholm via E6:an. Från stadens centrum nås Ängelholm Helsingborg Airport på ca 10 minuter med bil. Från Ängelholms centrala station går tåg till Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Göteborg mfl. Stadsbussarna och de regionala bussarna gör det även enkelt att ansluta till tågstationen samt att ta sig runt i kommunen och vidare till andra kommuner.

Närservice

Ängelholms breda serviceutbud erbjuder bland annat bibliotek, biograf, Vattnets Hus, fina badstränder, hamn, butiker, vårdcentraler, skolor F-9, gymnasieskola, muséer och ett mycket stort utbud av olika idrottsaktiviteter.

Dokument
Karta
Trapetsgatan 36G
Ängelholm

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg