MED78432339E95D4FC78DEF3BCADBB3B5B2

Lindallén 16B

Båstad Väster

Renoverad lägenhet på Skånegården med havsutsikt!

I anrika Skånegården hittar man denna trevliga och renoverade lägenhet med fin utsikt över havet. Ljus lägenhet med fin finish, ny kaklat och klinkat badrum samt härlig balkong. Stort vardagsrum med bra ljusinsläpp och ett mindre sovrum. På perfekt läge i Båstad nära hav och strand, hamn och tennis. En plats att trivas på!

 • Pris
  3 695 000 kr
 • Boyta
  40 m2
 • Månadsavgift
  2 351 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05524

Trevlig och välrenoverad lägenhet med balkong över gröning och utsikt över havet och Båstad kallbadhus. Lägenheten har de senaste åren försetts med både nytt kök, nytt badrum samt nya fräscha ytskick. En mysig och inflyttningsklar lägenhet i stabil Brf. Den välskötta Brf speglar Bjärehalvöns bästa sidor; service, natur och möjligheter. Den vackra naturen finner man i den rogivande gemensamma trädgården, känn lavendeldoften sprida sig på sommarkvällen medan vattenfontänens porlande ljud hörs i bakgrunden. Den utmärkta servicen gör lgh perfekt för sommargästen, njut av ledigheten och lugnet medan brf tar hand om poolen, trädgården och alla de andra gemensamhetsutrymmen, men även den kräsnaste studenten kan finna sin plats här och fokusera på studierna i huvudbyggnadens bibliotek. Brf stabila och välskötta ekonomi och de möjligheter som gemensamhetsutrymmena erbjuder gör lgh till en mycket god investering. Lgh och omgivningen erbjuder verkligen allt man kan önska inte konstigt att man förr i tiden kunde skåda självaste tenniskungen Gustav V i trädgården och på de närliggande tennisbanorna. Brf anordnar även träffar av olika slag, tex boule tävlingar, grillafton mm.

Kök

Nytt kök renoverat 2020. Vitt kök, spis med induktionshäll, spisfläkt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Nytt ek-kolv med golvvärme, 2020.

Badrum

Nyare badrum renoverat 2016. Mosaik i begie/bruna naturfärger på klinkergolv och kakel. Dusch med vikväggar av klarglas, wc, handfat med kommod, spegelskåp och vägghängt förvaringsskåp.

Övrig information

Information
Renoveringar

Golvvärme i hela lägenheten. Nytt ekgolv i kök, vardagsrum och hall som gjordes 2020. Badrum renoverat 2016.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

116

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggår

1918

Areakälla

föreningens information

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Skånegården
Generell information

Anrik Brf på Väster i Båstad intill centercourten och stranden.

Antal lägenheter

106

Andel i förening

0,8%

Månadsavgift

2 351 kr/mån

Månadsavgiften betalas halvårsvis.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Föreningen har flera parkeringsplatser.

Renoveringar

Beslutad underhållsplan finns för renovering av föreningens byggnader.

Indirekt nettoskuldsättning

141 996 kr

Driftkostnader
El

6 800 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 800 kr

Om området
Generellt

Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren. Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader. Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.

Kommunikation

Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads sjudande hamnområde som erbjuder både shopping, konserter, kaféer, barer och restauranger, finns nära och du tar dig lätt dit med en kort promenad eller cykeltur. I centrala Båstad finns det mesta man kan tänkas behöva.

Övrigt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Lindallén 16B
Båstad Väster

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg