MED9233ABE272BD413683E36B2155112B88

Stora Strandvägen 3

Skummeslövsstrand

Bostadsrätt i lägenhetshotell med havsutsikt!

Med endast 200 m till havsbrynet finns det nu läge att förvärva denna mysiga gavellägenhet med havsutsikt. En bostadsrätt med hotellkänsla, 26kvm fördelat på allrum med pentry, hall med förvaring och helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat. Bostadsrätten är en del av ett lägenhetshotell, vilket innebär att lägenheten hyrs ut när du inte nyttjar den själv och du tar del av intäkterna. Ett väldigt bekvämt och mysigt fritidsboende på fantastiskt kustläge. Välkomna att kontakta Frances Strand för att boka visningstid!

 • Pris
  850 000 kr
 • Boyta
  26 m2
 • Månadsavgift
  3 367 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  FS05465
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Lugnt & Havsnära

Med endast 200 m till havsbrynet finns det nu läge att förvärva denna mysiga gavellägenhet med havsutsikt. En lägenhet som ger hotellkänsla och dess 26 kvm är smart fördelade på allrum med pentry, hall med förvaring och helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat. Egen ingång från gårdssidan via den gemensamma balkongen på andra våningen. Hall med klinker golv, garderober och plats för klädavhägning. Allrummet har parkettgolv och vita släta väggar samt fint ljusinsläpp och vacker utsikt över havet och Bjärehalvön genom de stora fönsterpartierna. Pentry utrustat med spishäll, fläkt, vask, kyl och förvaringsskåp. Från hallen nås badrummet som är helkaklat och utrustat med toalett, handfat och dusch. Bostadsrätten är en del av ett lägenhetshotell, vilket innebär att, när du inte själv tillbringar din tid där så hyrs lägenheten ut av Strandpensionatet som ligger i anslutning till bostadsrätterna, och du tar del av intäkterna. Strandpensionatet tillhandahåller service såsom nyckelutlämning, betalning och städning. Här serveras även frukost, lunch och middag på Strandpensionatets mysiga restaurang. Fördelaktigt och okomplicerat för ägaren, åk dit och njut av vistelsen, lås och åk vidare och under tiden du inte är där så kan lägenheten hyras ut. Ett optimalt läge och bostadsform för dig som vill ha ett fritidsboende på lugnt läge nära hav och natur, samtidigt som Båstad och Mellbystrand finns inom korta avstånd. Bara ett stenkast bort finns hav, sandstrand, strandbrygga, restauranger, minigolfbana, matbutik, strandkrog, utegym och tennisbanor. Lägenheten säljes möblerad. Välkomna till ett mysigt fritidsboende på bästa kustläge!

Strandpensionatet

www.strandpensionatet.com

Övrig information

Information
Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

HS23

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggår

2013

Areakälla

Föreningens information

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

30 maj 2018

Energiklass

F

Förening - Brf Strandbukten
Generell information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter till nyttjande utan begränsning i tiden åt medlemmar. Bostadsrätterna skall uteslutande nyttjas för hotellanvändning. Alla bokningar skall ske via hotelloperatören.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

0,1%

Månadsavgift

3 367 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift.

Bilplats

Gemensam grusad parkering.

Indirekt nettoskuldsättning

361 123 kr

Driftkostnader
El

6 336 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 336 kr

Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Dokument
Karta
Stora Strandvägen 3
Skummeslövsstrand

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg