MED6E950C03287042118886775EB289EF99

Hallavaravägen

Bjärehalvön

Obebyggd fastighet på lantligt läge med närhet till havet

På idylliskt och naturskönt läge uppe i vackra Hallavara finns nu möjligheten att förvärva en obebyggd fastighet som idag är en stor blåbärsodling med ca. 2500-3000 välvuxta blåbärsträd. Nuvarande ägare har skickat in ansökan om förhandsbesked gällande att uppföra ett bostadshus i ett plan om ca. 120 kvm följt av 6 rum och kök i en stil som väl stämmer överens med byggnationen i övrigt i området. Fastigheten som är på strax under 7500 kvm är uppdelad i en plan del medan en del är mer kuperad och är omringas av en skogsdunge. Sammantaget ett privat läge där antingen blåbärsodlingen kan drivas vidare eller förhoppningsvis bebyggas efter positivt förhandsbesked med närhet till Hovs Hallar, Torekov och allt annat Bjäre har att erbjuda. Varmt välkomna att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    PP05424

Övrig information

Information
VA

Avlopp framdraget till fastighetsgräns. Möjlighet till servitut för vatten från fastigheten Hallavara 6:27.

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd Biotopskyddsområde

Typkod

110, Lantbruksenhet, obebyggd

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Karta
Hallavaravägen
Bjärehalvön

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg