Infinity-pool

Hakonhus park 4

Centrala Båstad

Påkostad lägenhet på attraktivt läge i Båstad!

På högt och privat läge på Kungsberget i Båstad finner ni denna Premium lägenhet med närhet till strand, hav och den centrala bykärnan. En välplanerad lägenhet med påkostade materialval. 80 kvm fördelat på 4 rum och med rymlig öppen sällskapsyta. Dessutom en stor balkong att njuta av de magiska vyerna över Båstad och Laholmsbukten. I föreningen finns gemensam infinity-pool och spa-avdelning. På detta attraktiva läge bor man med andra ord mycket bekvämt. Lägenheten passar perfekt för den som söker ett boende året runt eller en övernattningsbostad med mycket hög standard. Välkommen att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

 • Pris
  7 300 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  4 139 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME05363

Lägenheten har underbar utsikt mot väster över Båstad och havet där Bjärehalvöns gröna silhuett och Mariakyrkan ligger i blickfånget. Projektet är ritat av Andreas Martin-Löf som har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte!

Lägenheten

Välkommen in till denna fantastiska lägenhet i Brf Kungsberget! Genom entrén möts man av ljuset som leds in genom lägenhetens stora fönsterpartier i väster. I hallen ligger snygg mörk klinker på golvet och här finns plats för att inreda din helt egna hall precis som du vill ha den. De integrerade garderoberna som löper längs med väggen till höger övergår i det snygga ljusa köket som tillsammans med sällskapsrummet, de stora fönsterpartierna och balkongen i två väderstreck utgör bostadens hjärta med dess magiska utsikt i väster över Båstad. På med badrocken och så tar du hissen utanför ytterdörren som går rakt ner till spa avdelningen. Lägenheten har tre sovrum, två ligger i den bakre delen av lägenheten till vänster om entrén och hallen och ett ligger i anslutning till sällskapsrummet. Vidare har lägenheten två ordentliga badrum med dusch, toalett, tvättställ med bra material och snygg design. I det stora badrummet finns även en kombimaskin. Välkommen till en av Båstads i särklass bästa lägenhet!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Till lägenheten finns ett lägenhetsförråd i souterrängplan. I föreningen finns gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Vidare tillhandahåller föreningen ett gästrum och gemensamma förråd samt cykelförråd. P-plats hyrs separat för 350 kr/månad.

Mark som ingår i upplåtelsen

Balkong

Beskrivning bilplats

Till lägenheten hör en parkeringsplats mot avgift om 350 kr/månad.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

B201

Lägenhetsnummer register

1101

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Areakälla

föreningens information

Fönster

Isolerglas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme

Energideklaration

Genomförd

Energiklass

None

Förening - Brf Kungsberget 1 Båstad
Generell information

Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.

Antal lägenheter

16

Andel i förening

6,2%

Månadsavgift

4 139 kr/mån

Tillkommer Telia 119 kr + parkering 350 kr + Wifi 349 kr + uppvärmning 478 kr
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns.

Övrigt

I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.

Renoveringar

Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

El

5 735 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

7 512 kr

TV/Wifi kostnad per år 1.777 kr. El kostnaden gäller 2021.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Hakonhus park 4
Centrala Båstad

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg