MED44FA1A28CE9B4B4BA0628F370030AC05

Solkurvan 14

Tuvelyckan

Lättskött och trivsamt radhus i två plan

Välkomna till detta stilfulla och trevliga radhus i två plan. Ett lättskött och välplanerat boende beläget på lugnt och trivsamt område mellan Båstad tågstation och stranden. Huset uppfördes 2018 och här erbjuds välplanerat kök, öppna social ytor att umgås på med en genomgående ljus interiör, tre sovrum, två badrum och trevlig uteplats. Närhet till bra kommunikation, service, natur och havet! Varmt välkommen på visning!

 • Pris
  2 795 000 kr
 • Boyta
  117 m2
 • Månadsavgift
  4 992 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  ME05291

Praktiskt & Stilrent

Välplanerat, stilrent och modernt beskriver detta 2-plans radhus i bostadsrättsform. Väl genomtänkt planlösning med sammanhängande kök, vardagsrum och matplats som skapar trevliga sociala ytor att umgås på. Ett bekvämt läge med naturen nära inpå samtidigt som tågstation, motorväg och Båstads puls med service, hamn och kust ligger på bekvämt avstånd. Interiört är materialvalen ljusa och tidlösa, genomgående parkettgolv med undantag för badrummen och hallen som har klinkergolv, helkaklade badrum på båda planen och snygg köksinredning med rostfria maskiner. Exteriört har husen ett modernt uttryck med ljus liggande fasadpanel och mörka fönsterprofiler. Vid husets entré finns gräsyta och stensatt gång. Intill entrédörren finns separat förråd med förvaringsmöjligheter. Genom entrén välkomnas man in i en hall med plats för klädavhängning, direkt till höger nås köket som har bra arbetsytor på båda sidor samt plats för mindre matbord. Matplats i öppen planlösning med kök och vardagsrum samt utgång till uteplatsen som blir en förlängning av husets sociala ytor. Under trappan till det övre planet finns plats för förvaring. En trappa upp på det övre planet möts man av en möblerbar, ljus hall med fransk balkong. Här finns tre sovrum, en stor separat klädkammare och helkaklat badrum i ljusa toner.

Kök

Ballingslövs kök med ljusa släta luckor, handtagslösa överskåp som ger stilfull design, grå bänkskiva och vitt kakel ovan bänkskivan. Vitvaror från Cylinda i rostfritt. köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd.

Badrum och tvätt entréplan

Helkaklat badrum, duschhörna med glasdörrar, tvättställ i kommod, toalett, spegelskåp, förvaringsskåp, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Badrum övre planet

Helkaklat badrum i ljusa toner, dusch med glasdörrar, toalett, tvättställ i kommod, handdukstork, spegelskåp.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns intill entrén med panna samt plats för förvaring. Det finns en gemensamhetsanläggning som avser lekplats, parkeringsplatser, häck, grusgångar, gräsytor, träd, belysning samt elskåp.

Beskrivning bilplats

Parkeringsplats nr 2 tillhör bostadsrätten

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

2

Lägenhetsnummer register

0002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggår

2018

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Uppvärmning

Vattenburet system via frånluftsvärmepump

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Energideklaration

NotSelected

Förening - BRF Tunhusen i Båstad
Generell information

Solkurvan 1-10 Solkurvan 13,14,16 Semaforvägen 3-17.

Antal lägenheter

21

Andel i förening

4,8%

Månadsavgift

4 992 kr/mån

Inkl. VA, parkeringsplats, kabel-TV, renhållning
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Bilplats

I området finns parkering.

Driftkostnader
El

11 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

11 000 kr

Posten el avser hushållsel samt kostnad för uppvärmning och varmvatten. Kostnad för försäkring och ev abonnemang till internet (fiber) tillkommer. Brf står för bostadsrättstillägg.
Om området
Generellt

Med närhet till Båstads nya tågstation endast 100 meter bort kan du med enkelhet förflytta dig både kort som långt utan besvär. Från stationen kan du smidigt ta dig till ett flertal städer mellan Köpenhamn och Göteborg via Öresundståget som passerar regelbundet under dagen.

Dokument
Karta
Solkurvan 14
Tuvelyckan

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg