MED97863B2666074AA89D924792BF9A0FDD

Köpmansgatan 4

Centrala Båstad

Trivsamt och fräscht radhus mitt i Båstad

Designad bostad mitt i Centrala Båstad på lugnt och avskärmat läge med vacker innergård. Endast ett stenkast från Skansenbadet och centercourten finner ni detta tilltalande och moderna bostadsrättsradhus på lugnt läge med vyer över Hallandsåsens grönskande natur samt egen uteplats med fin kvällssol. En bostad med tre rum & kök för dig som vill bo bekvämt & lättskött på centralt läge i obelånad Brf med låga avgifter.

 • Pris
  4 695 000 kr
 • Boyta
  63 m2
 • Månadsavgift
  1 008 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05284

Mitt i Båstad

På avundsvärt läge vid Mariatorget i Båstad ligger denna nyrenoverade och inbjudande bostadsrätt på 1½-plan med egen entré, parkering och trädgårdstäppa i västerläge. Med hela byns utbud av affärer, service, tennis, krogliv, hav och natur runt knuten bor du här på bekvämt avstånd till det mesta. Genom entrén på bottenplan kommer man genom den inredda hallen direkt in i matsalen som ligger i öppen plan med det nya köket från ballingslöv med vackra bruna luckor och stenskiva. Vidare in bakom köket ligger det ena sovrummet bakom vacker spröjsad glasdörr och intill ett stort helkaklat duschrum med tvättmaskin.. Här finns även ett mindre förrådsutrymme under trappan. Från köket leds man upp till andra våningen via trappan med det snygga smidesräcket. Ovanvåningen består ut av ett allrum med öppet upp till nock som skapar en härlig atmosfär. Intill, bakom vacker pardörr av spröjsat glas, ligger det andra sovrummet med klädkammare intill. Bostaden har genomgående massiva skeppsgolv i ek samt ljusa väggar.

Kök

None

Badrum

Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkersgolv med golvvärme. Utrustat med dusch, tvättställ, toalett, handukstork och tvättmaskin.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Brf Viktoriagården bildades år 2011 och består av 7 st lägenheter i varierande storlekar. I fastigheten som löper längs Köpmansgatan ryms 4 st lägenheter. Övriga 3 bostadsrätter finns i gårdsbyggnad, vari denna bostadsrätt är belägen. De ursprungliga byggnaderna har genomgripande renoverats och har förärats exklusiva materialval. Hiss har installerats i huvudbyggnaden och parkering erbjuds på innergården. Fastigheten härstammar från 1800-talet och historien om både tidigare och aktuell fastighet berättar mycket om bygdens historia. Här har bedrivits gästgifveri med hästskjutsverksamhet, tebrödsbageri, utskänkningsbolag för försäljning av 'starka drycker' runt sekelskiftet med mera. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Beskrivning bilplats

Egen bilplats på gården. Brf planerar att sätta upp laddstolpar på parkeringsplatserna.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1½-plansradhus

Byggår

1909

Renoverad 2010/2011

Areakälla

föreningens information

Golvarea om ca 68 kvm

Hiss

Nej

Ventilation

Uppvärmning

Luft/luft VP / direktverkande el

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Viktoriagården
Antal lägenheter

7

Andel i förening

10,1%

Månadsavgift

1 008 kr/mån

Driftkostnader utöver avgift: - Uppvärmning 1000 kr, Försäkring 150 kr. Bostadsrätten har egen elmätare för såväl uppvärmning som hushållsel. I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållselen. Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Köpmansgatan 4
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg