MEDD3E5CE9619804003912E65D851A32617

Odens väg 54

Skummeslövsstrand

Ljust och obebott boende med panoramautsikt på strategiskt läge

Med ett kustnära och attraktivt läge i Skummeslövsstrand finns nu möjligheten att förvärva en lägenhet som är i absolut nyskick från 2017. Ett lättskött och enkelt boende med närhet till mycket. Längs med vackra Laholmsbukten och Båstad ligger denna mycket stilfulla trea på andravåningen med dubbla balkonger. Sammantaget ett modernt och påkostat boende i öppen planlösning med ett väl tilltaget skjutparti med vacker utsikt mot naturreservatet. Sammantaget ett bekymmersfritt boende med hiss utanför dörren som passar både som permanent- och fritidsboende! Varmt välkommen till Odens väg 54.

 • Pris
  2 850 000 kr
 • Boyta
  78 m2
 • Månadsavgift
  4 700 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP05277

Nytt och fräscht

Via huvudentrén tar ni antingen trappan upp en våning eller hissen för att komma till lägenheten. Väl inne i bostaden möts ni av en ljus hall med goda användningsmöjligheter och en altandörr ut mot bostadens ena balkong i öst. Här njuter man av solen under frukosttimmarna. Vidare in i bostaden möts ni av en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum följt av det väl tilltagna skjutpartiet ut mot den oemotståndliga terrassen. Terrassen är inglasad med möjlighet att öppna upp den varma sommardagen samtidigt som man bjuds på de vackra vyerna ut över Hedens gröna ängar i väst. Terrassen ligger i direkt anslutning till matplatsen och det kompletta och ljusa köket från Marbodal med tillhörande vitvaror från Electrolux och träfärgad laminatbänkskiva. Lägenhetens andra del består av två väl tilltagna sovrum, båda med goda förvaringsmöjligheter, följt av ett helkaklat badrum med tillhörande dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare i kombination med goda förvaringsmöjligheter. Genomgående för hela lägenheten är ett ekparkettgolv från Kährs och samtliga ytskikt är ljusmålade. Till lägenheten hör också ett väl tilltaget förråd samt en parkeringsplats. Sammantaget en möjlighet att förvärva en helt oanvänd lägenhet, strategiskt belägen mellan två kommuner och mitt i ett område som hela tiden växer. Här byggs och finns flera nya hus, vårdcentral, bank och förskola. Barnvänligt och lugnt område. Byggnaden är välplacerad i området med grönområde som inte kommer bebyggas som närmsta granne i väst. Vacker och tidlös fasad där de flera glaspartierna harmonierar med fasadtegel och träpanel och smälter fint in i omgivningen. I Allarp bor du strategiskt och nära mycket, strand, hav och natur, samtidigt som du på några få minuter når Båstad eller via E6an alternativt Båstads nya stationsområde med goda tågförbindelser snabbt tar dig både söderut mot Helsingborg och Malmö eller eller norrut mot Halmstad och Göteborg.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd till lägenheten finns i ett uthus i samband med cykel förråd intill parkeringen. Hiss finns i direkt anslutning till lägenheten.

Beskrivning bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Fler parkeringar finns längs med Allarpsvägen.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

08-3587-1-11

Lägenhetsnummer register

1101

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2017

Lägenheten är aldrig bebodd.

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Golvvärme genom bergvärme (styrs separat i varje rum)

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

1 mars 2022

Energideklarationsförbrukning

53 kWh/kvm och år

Energiklass

D

Förening - Brf Skummeslövs ängar 2014
Antal lägenheter

16

Andel i förening

6,3%

Månadsavgift

4 700 kr/mån

Inkl. värme, vatten, sophämtning, p-plats och förråd i uthus vid parkering och cykel förråd.
Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Finns och ingår i månadsavgiften.

Driftkostnader
El

2 400 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

2 400 kr

Inkl. värme, vatten, sophämtning, p-plats och förråd i uthus vid parkering och cykel förråd. Det enda som tillkommer utöver avgiften är elkostnad samt hemförsäkring. Internetabonnemang bekostas separat av lägenhetsinnehavaren. Golvvärme styrs separat i varje rum. Låg elkostnad då ingen har bott i lägenheten.
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Dokument
Karta
Odens väg 54
Skummeslövsstrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg