MED6D15A877672544E29A1FA3554398D2C0

Rivieravägen 33, D352

Riviera

Balkong med havsutsikt högst upp

Äntligen kan vi presentera en svit på ett av Hotell Riviera Strands bästa läge med balkong mot havet! På översta våningen på gaveln mot havet ligger denna svit med ytsmarta kvadratmeter och otrolig havsutsikt. En plats för avkoppling och njutning där du som ägare har tillgång till hotellets alla bekvämligheter. Modern design och god standard genomsyrar hela anläggningen som ligger intill strandpromenaden och leder till Båstad centrum och hamn. Fördelaktigt där du som ägare kan nyttja 12 valfria veckor om året, resterande tid har hotellet din svit för uthyrning och du tar del av intäkterna. Nyttja hotellets alla bekvämligheter och njut av solnedgångar och kvällsdopp. Varmt välkomna till ett av Riviera Strands bästa läge.

 • Pris
  3 950 000 kr
 • Boyta
  35,3 m2
 • Månadsavgift
  3 121 kr/mån
 • Antal rum
  1,5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO05225

Unikt läge

Vakna upp på ett av Hotell Rivieras bästa läge med otrolig havsutsikt från lägenheten och balkongen! Nu erbjuds äntligen en svit på gaveln mot havet på översta våningen. På Riviera finns tid och plats för avkoppling och njutning samtidigt som Båstads vackra natur, kustlinje och stadsplus finns på promenadavstånd. Precis intill Riviera Strand går strandpromenaden som längs med havet leder till Båstads alla delar och ett dopp i det blå är aldrig långt borta. Välkommen till en av Hotell Rivieras bästa läge, lyssna till havets brus på balkongen på morgonen och se ut över Laholmsbuktens glittrande vatten och vackra Malenskogen. Fullt möblerad svit på drygt 35kvm med stilren interiör och effektiv planlösning. Sviten har fyra bäddar fördelat på separat sovrum med dubbelsäng samt praktisk våningssäng, pentry och sociala ytor i anslutning till balkongen med skjutbara fönsterpartier. Pentry utrustat med glaskeramikhäll, kyl, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin som har torkfunktion. På hotellet finns restaurang, lekrum, pool, gym, bastu, lekrum och aktivitetsrum, helt enkelt något för alla åldrar. Utnyttja hotellets alla fördelar samtidigt sköter du dig själv i eget boende och njuter av solnedgångar och kvällsdopp. Riviera Strand ligger i nordöstra delen av Båstad, ca en kilometer utanför centrum. Tillräckligt centralt för att vara bekvämt nära och samtidigt lugnt och avskilt vid Malens strandskog. I centrum finns det gott om butiker, caféer, restauranger och nattklubbar samt ett tennismuseum. Från Riviera Strand har du även nära till det nya handelsområdet Entré Båstad med bland annat stormarknad, saluhall, fiskaffär, sportbutik och affär med biltillbehör. Båstads tågstation finns ligger ca 3km från hotellet. Ett enkelt och gynnsamt ägande som genererar intäkter, och som du själv kan använda som fritidsboende under 12 veckor per år. Välkomna till populära och barnvänliga Riviera Strand!

Rum 4 pers 35 m2

Hall Spegel, Klädhängare med hatthylla Platsbyggd Våningssäng med lådförvaring och Sänglampor, 2 st 90 cm bäddmadrasser Sovrum Platsbyggd sänggavel med 2 st garderober och sänglampor, 160 cm säng. Kök Rostfri bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor Diskmaskin, bänkkyl med frysfack, micro och glaskeramikhäll. Matbord i massiv mörkbetsad ek och 4 st matsalsstolar Pendellampa ovan matbord Vardagsrum Möblerat med matta, soffa, fåtölj och soffbord i carraramarmor Låg tv-möbel i mörkbetsad eklaminat. TV Wi-Fi Badrum Helkaklade väggar Klinkergolv med golvvärme Duschväggar i glas Fast + handhållen dusch Kommod, väggskåp, spegel Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Så fungerar det

När du investerar i bostadsrätt i Brf Riviera Strand kan du bo i din svit under tolv valfria veckor om året, och när du inte är där har hotellet din svit till uthyrning. Senast sex månader i förväg anmäler du till hotelloperatören vilka veckor du vill nyttja för att garantera plats. Bokade veckor löper söndag till söndag. Samtliga sviter som finns tillgängliga för uthyrning får du som ägare ta del av som en typ av avkastning och baseras på andelstalet för sviten, utbetalningar sker kvartalsvis. För uppgift om intäkter för denna svit, kontakta mäklaren Anna. Efter egen vistelse betalar du för en storstädning 500kr, (efter rutavdrag, 1000 kr innan rutavdrag), av din svit för att hotelloperatören ska kunna säkerhetsställa standarden inför uthyrning. I avgiften till föreningen ingår alla kostnader för el, värme, vatten, inre underhåll och reparationer. Hotelloperatören sköter det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. Läs mer på www.hotelrivierastrand.se och https://brf.rivierastrand.se/riviera-strand

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Bostaden är för fritidsändamål, man får inte skriva sig på adressen. Soprum finns. Önskas förvaring av cyklar när sviten inte används kan hotellet köra iväg dem till ett lager i Östra Karup mot en avgift på 500kr. Vinterförvaring ej möjligt på hotellet. Som andelsägare är det fritt inträde till gym- och poolhus, en fri garageparkering/boendevecka, 20% rabatt i restaurangen, frukost ingår inte men går att köpa till. Garagehyra 100kr/dag, 500kr/vecka.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

670-1-D352

Lägenhetsnummer register

0352

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

3

Hiss

Ja

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Vattenburet

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Riviera Strand
Generell information

Bostadsrätterna är för fritidsändamål, man får inte skriva sig på adressen. 20% rabatt på Restaurang Riviera (gäller endast andelsägare samt make/maka/sambo och medföljande barn). Fritt inträde till gym- och poolhus.

Antal lägenheter

51

Andel i förening

1,7%

Månadsavgift

3 121 kr/mån

inkl. värme, vatten, el, tv (grundutbud), internet, möbler, förråd.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Gratis WiFi finns.

Övrigt

Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbelopp betalas av förvärvaren/köparen. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp betalas av pantsättaren/köparen.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

En fri garageparkering/boendevecka. Garagehyra via hotellet: 100 kr/dag, 500kr/vecka

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Inga driftskostnader att redovisa då allt ingår i månadsavgiften.
Om området
Generellt

Riviera ligger direkt efter Malen på bekvämt promenad och cykelavstånd till Båstad via Strandpromenaden som tar en hela vägen fram. Riviera ligger intill havet där de vackra sanddynorna breder ut sig och öppnar upp den vackra sandstranden bakom. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna delen av Båstad! Ett mycket tilltalande område vid havet med fina joggingslingor i unik skogs- och vattenmiljö. Vidare finns här Hotel Riviera som erbjuder evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången eller varför inte bara avnjuta ett glas vin eller en glass i deras mysiga patio? Stranden nedanför är även en mötesplats vid högtider som Valborgsmässoaftonens brasa och nyårsaftonens magiska utsikt över fyrverkerierna längs med Laholmsbukten.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 5-10 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 25 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv intill Tuvelyckan erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på 60 min.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad, fiskaffär, pizzeria, sportshop samt en del övrig fackhandel såsom Elon m.fl. Här bedriver även Friskis&Svettis sin träningsverksamhet.

Dokument
Karta
Rivieravägen 33, D352
Riviera

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg